Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Wolter Kroes – Alles Wat Ik Wil

zanger Wolter Kroes Alles Wat Ik Wil
Deze nieuwe single is een voorproefje van Wolter Kroes zijn langverwachte album. Een tweeluik waarvan het eerste deel in april verschijnt.

Met ‘Alles Wat Ik Wil’ weet Wolter zijn fans weer te verrassen met een heerlijk nummer. De popswing invloeden in de single geven een extra dimensie aan het nummer. Ondanks dat we dit keer weer een ander geluid van Wolter horen, is ‘Alles Wat Ik Wil’ nog steeds te onderscheiden als een echte Wolter Kroes plaat. De single ligt in lijn met Wolter zijn single ‘Lekker In Mijn Vel’ uit 2000. Wolter Kroes: “Ik vind ‘Alles Wat Ik Wil’ zo’n heerlijke plaat, het is vrolijk, groots en meeslepend. Het is echt weer even helemaal iets anders dan andere singles die ik de afgelopen tijd heb uitgebracht, maar toch past het helemaal bij me.”

Alles Wat Ik Wil’ is een feestelijke voorbode van wat een mooi jaar belooft te worden voor Wolter. In 2024 kunnen fans van Wolter Kroes namelijk weer veel nieuwe muziek verwachten. In april verschijnt het eerste deel van Wolter zijn nieuwe album met de titel ‘Eindeloos’. Een tweeluik, waarvan het tweede deel in het najaar zal volgen. Maar dat is niet het enige. Onlangs kondigde Wolter ook zijn eigen show aan in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Kaarten voor deze show zijn te verkrijgen via Ticketmaster.

Bekijk en beluister ‘Alles Wat Ik Wil‘.

Artiest Wolter Kroes boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.