Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Wesley Klein – Alles Wat Je Zegt

Wesley klein alles wat je zegt
Vergeet even al je zorgen, de wereld staat er echt veel mooier bij met “Alles Wat Je Zegt”, de nieuwe single van Wesley Klein.

Na het succes van “Nou Ben Ik Aan De Beurt” komt Wesley Klein met zijn tweede single van 2020. Een heerlijk zomers nummer, dat je vanaf de eerste noten in beweging brengt. “Alles Wat Je Zegt” laat de vakantiezon overal schijnen. Luister, dans en zing mee.

Alles Wat Je Zegt

Na het succes van ‘Mooier dan Mooi’ in de zomer van 2019, stevent Wesley Klein wederom af op een zomerse hit. “Alles Wat Je Zegt” is een up-tempo nummer, dat je meeneemt naar zonnige orden. Een heerlijk ‘feel good’ nummer, die iedereen kan meezingen.

Alles wat hij zingt

Wesley Klein heeft de laatste jaren veel mooie nummers uitgebracht. De Leidse zanger is al vanaf 2007 actief in de muziek.  Alles wat hij zingt, bereikt een steeds groter publiek. Met de professionele ondersteuning van platenmaatschappij Toekomst Music werd zijn nieuw single “Alles Wat Je Zegt”. De tekst is geschreven door Wim Herstel en Hans Louws, de muziek is van Hans Louws en het nummer is geproduceerd door John Dirne en Marcel Schimscheimer in de White Villa Studio’s.

Bekijk hier de videoclip: ‘Alles Wat Je Zegt‘.

Zanger Wesley Klein boek je via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.