Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Vinzzent & Henk Dissel ‘Proost!’

Henk Dissel Vinzzent single Proost
Vinzzent en Henk Dissel hebben hun krachten gebundeld en komen met een spiksplinternieuwe single genaamd ‘Proost!’. Het nummer gaat over het genieten van het leven en het vieren van het moment met vrienden, waar je ook bent, op een plein of in een kroeg.

Het is alweer een decennium geleden dat Vinzzent een grote platina hit scoorde met ‘Dromendans’ en Henk Dissel, eveneens platina, met ‘Een Bom’. Nu hebben ze in ‘Proost!’ een combinatie gemaakt van beide hits en dit leidt tot een gegarandeerd feestje.

Ook de videoclip van ‘Proost!’ is fantastisch en zit vol met nostalgie. Henk Dissel vertolkt de rol van Vinzzent in de oude videoclip van ‘Dromendans’ en trekt de oude Gouden kever uit het stof en Vinzzent staat exact zoals in de videoclip ‘Een Bom’ in het centrum van een stad. Uiteindelijk komen de twee elkaar tegen in de clip en gaan ze samen feesten, dansen en proosten op het leven!

‘Proost!’ is een liedje dat de perfecte sfeer neerzet voor een gezellige avond uit met je vrienden. De combinatie van Vinzzent en Henk Dissel zorgt voor een unieke sound die gegarandeerd bij zal blijven.

Bekijk en beluister ‘Proost!