Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Duet Renée de Haan en Dario toch nog werkelijkheid

Een écht duet van Renée de Haan en Dario is er helaas niet meer van gekomen. De zangeres overleed in juli 2016. Vanwege de sterke band tussen de zangeres en Dario is er nu toch een single, maar wel een postuum duet van één van haar favoriete nummers: De Nacht Is Nog Zo Lang. 

Renée de Haan en Dario hadden samen altijd al het idee om een duet uit te brengen. “Helaas heeft deze er nooit meer mogen komen omdat Renée op 2 juli 2016 overleed”, aldus Dario. Dat de zangeres en zanger een goede band hadden, blijkt wel uit het feit dat hij de ceremoniemeester was van haar crematie. Daarom heeft hij ook altijd contact gehouden met Willem, de man van Renée, en zo kwam het idee om alsnog het duet op te nemen. Nadat ook Renée haar zoon Pietro aangaf het een mooi eerbetoon te vinden, hebben ze de samenwerking doorgezet. “Het nummer dat hiervoor is gebruikt, is één van de lievelingsnummers van Renée.”, vertelt Dario. Ze zong ‘de nacht is nog zo lang’ tijdens elk optreden.

In de studio van Mario Veltman bleek al snel dat de stemmen mooi bij elkaar pasten. Wanneer Willem erbij aanwezig was, vloeide er een traantje. Het duet (weliswaar postuum) was geboren. Dario vindt het een bijzonder grote eer dat een duet alsnog tot stand is gekomen, al had hij hem het liefst nog met Renée live willen zingen.

Bekijk en beluister de videoclip van “De Nacht Is Nog Zo Lang“.

Zanger Dario boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.