Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Raymon Hermans – Voel Je Wat Ik Voel

raymon hermans voel je wat ik voel
Na Raymon Hermans‘ comeback met de single ‘Diamant’ komt hij nu met een zomers nummer vol Spaanse invloeden.

Raymon: “Het is fantastisch om weer de passie te voelen voor de muziek. Ik ben de laatste tijd veel bezig geweest met het maken van muziek met nieuwe invloeden. Als dat dan bij mijn vorige single ‘Diamant’ook nog eens beloond wordt met hoge hitnoteringen, maakt dat het helemaal compleet.”

‘Voel Je Wat Ik Voel’ heb ik samen geschreven met Quincy Wilson, een jonge songwriter wie ik ontmoet heb afgelopen jaar. Er was meteen een klik en we zijn samen de studio ingedoken om onze krachten te bundelen. Het resultaat: een heerlijke zomertrack ‘Voel Je Wat Ik Voel’ bevat volgens ons alle ingrediënten voor een perfecte zomerplaat. Goede beats, lekkere accordeon, Spaanse lyrics en een zonnige sound. Kortom hier ga je zeker op dansen deze zomer.”

Zanger Raymon Hermans boek je via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl