Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Nieuwe single Wesley Klein

Bekijk en beluister de nieuwste single van Wesley Klein “Ik Blijf Hier Nog Wel Even”.Zanger Wesley Klein boek je via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

pietje tomassen rtl late night

Pietje Tomassen te gast bij RTL LATE NIGHT

De 10-jarige Pietje Tomassen heeft met zijn auditie bij Holland’s Got Talent de harten van de kijkers veroverd.

BEKENDMAKING SINGLE EN LIVE SHOWS NICK & SIMON

Afgelopen vrijdag verscheen de nieuwe single “Hier En Nu” van Nick & Simon en kondigen zij een fiks aantal optredens aan. De mannen schreven het nummer samen met Jaap Kwakman (3JS), die ook voor de productie tekende.

Nieuwe single Wesly Bronkhorst

Bekijk en beluister de nieuwste single “Vergeef” van Wesly Bronkhorst. Zanger Wesly Bronkhorst boek je via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

quido van de graaf bekend van the voice of holland

Quido van de Graaf door naar volgende ronde TVOH

Zanger Quido van de Graaf is door naar de de volgende ronde van The Voice Of Holland. 2.000.000 zagen gisteravond hoe Quido de eerste live-show op RTL4 overleefde.

bob offenberg

Nieuwe single Bob Offenberg

Met ‘Wat is het toch een schatje’ breekt er voor Bob Offenberg een nieuw tijdperk aan. De laatste twee jaar verschenen er een aantal tracks op single welke afkomstig waren van z’n in 2017 gelanceerde  album ‘Mijn trots’.

William Janz in halve finale Got Talent Espana

Op maandag 28 januari zagen 2,2 miljoen kijkers hoe, de uit Rijswijk afkomstige zanger William Janz doorging naar de halve finale in het televisieprogramma “Got Talent Espana” op het Spaanse televisie station Telecinco.

feestteam single

Nieuwe single Het Feestteam

Bekijk en beluister de nieuwste single van Het Feestteam “Toet Toet, Ik Kom Eraan!” Het Feestteam boek je via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

jeroen van zelst

Nieuwe single Jeroen van Zelst

Bekijk en beluister de nieuwste single van zanger Jeroen van Zelst “Laat Ze Maar Kletsen”.Zanger Jeroen van Zelst boek je via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Nieuwe single Marco de Hollander

De langste polonaises en de gezelligste walsen… We zien het wekelijks, bijna dagelijks voorbij komen op de social media kanalen van Marco de Hollander. Het is een gegeven dat Marco, met zijn repertoire keuze, niet de massa volgt.

zanger rob ronalds

Nieuwe single Rob Ronalds

Bekijk en beluister nu de nieuwste single van zanger Rob Ronalds “Sofie”.Zanger Rob Ronalds boek je via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

monique smit

Nieuwe single Monique Smit

Bekijk en beluister de nieuwste single van Monique Smit “Gebarentaal”.Zangeres Monique Smit boek je via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.