Nieuws van de Nederlandse artiesten.

zanger willem barth boeken inhuren optreden

Nieuwe single Willem Barth

Bekijk en beluister de nieuwste single van zanger Willem Barth “Nooit Genoeg”.Willem Barth boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

sven versteeg liever de liefste

Nieuwste single Sven Versteeg

Bekijk en beluister de nieuwste single van Sven Versteeg “Liever De Liefste”. Op dit moment staat de single op nummer 3 in de Oranje Top 30. Zanger Sven Versteeg boek je via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Nieuwe single Mart Hoogkamer

Bekijk en beluister de nieuwste single van Mart Hoogkamer “Mijn Liefste Mama”. De single is uitgebracht door NRGY Music.Mart Hoogkamer boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl |078-6737733.

Perry Zuidam in Concert

Zondag 01 december geeft zanger Perry Zuidam zijn eerste theaterconcert in Theater Zuidplein te Rotterdam. Met een grootse live band zal Perry er een onvergetelijke middag van maken.Kaarten zijn verkrijgbaar via Theater Zuidplein 010-2030203.

Vanavond erop of eronder voor William Janz in Got Talent España

Vanavond staat William Janz in de halve finale van Got talent España. Tijdens de kwartfinales maakte hij als ’de Nederlandse Julio Iglesias’ al een verpletterende indruk op de jury en nu moet hij zichzelf in de liveshows gaan overtreffen.

Nieuwe single Jeff van Vliet

Bekijk en beluister de nieuwste single van Jeff van Vliet “Ben Zo Gelukkig In Mijn Leven”.De in Amsterdam geboren Jeff van Vliet is totaal geen onbekende meer in Nederland Artiestenland.

Nieuwe single Hessel & Ineke

Hessel en Ineke “Als Ik Je Zie”.Hessel en Ineke een Nederlandstalig en Engelstalig zang duo welke sinds maart 2018 liedjes uitbrengen en optredens verzorgen zowel avond vullend en of voor een half uur.

Nieuwe single Vinzzent

Bekijk en beluister de nieuwste single van zanger Vinzzent “Liefde”.Zanger Vinzzent boek je via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Nieuwe single Tino Martin

Bekijk en beluister de nieuwste single van zanger Tino Martin “Alles”.Zanger Tino Martin boek je via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Nieuwe single Henk Bernard

Bekijk en beluister de nieuwste single van Henk Bernard “Mi Amor”.Zanger Henk Bernard boek je via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Pietje Tomassen op jouw feest?

Pietjes eerste woorden toen hij van het Holland’s Got Talent podium afkwam waren “Wat een geweldig avontuur was dit!” En dat was het! Nu staat Pietje Tomassen aan de vooravond van het volgende avontuur: Het leven als Volkszanger! Hij droomt ervan, h

Dries Roelvink & het Metropool orkest

Vrijdag 25 mei 2018, Radio 1 maakt een speciale uitzending over het Metropole Orkest die op dat moment het financieel zwaar hadden en een extra subsidie aanvraag hadden gedaan.