Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Duet Django Wagner & Ferry de Lits

Bekijk en beluister nu de nieuwe single van Django Wagner en Ferry de Lits ‘Vrienden Voor Altijd’.Django Wagner boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Nieuwe single de Wannebiezz

Bekijk en beluister de nieuwste single ‘Ken Het Zijn’ van de Wannebiezz. De Wannebiezz boeken | inhuren via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Nieuwe single Jaman

Bekijk en beluister de nieuwste single van Jaman ‘Wil Je Dansen Met Mij (Numero Uno)’.Zanger Jaman boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Nieuw album Marco de Hollander

Dit jaar, 2019, is de definitieve doorbraak van Marco de Hollander, ook wel de “Koning van de Polonaise” genoemd.Op dit nieuwe album “Dit Ben Ik” staan de hits waar Marco zich zo goed in kan vinden.

Sven Versteeg maakt grote sprongen

Nadat Sven Versteeg op 22 maart jl. z’n verrassende single ‘Liever de liefste’ lanceerde kreeg hij tal van positieve reacties. Als kers op de taart werd hij gebombardeerd als Hollandse Nieuwe bij RADIONL en Paradeplaat bij Sterren NL.

Nieuwe single Alpenzusjes

Bekijk en beluister de nieuwste single van de Alpenzusjes ‘Springwals’. De Alpenzusjes boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Nieuwe single Frans Bauer

Bekijk en beluister nu de nieuwe single van Frans Bauer ‘De Bom’.Zanger Frans Bauer boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Marco de Hollander

Marco de Hollander twee keer genomineerd voor BUMA NL Award

Op 30 september 2019 worden in TivoliVredenburg te Utrecht de jaarlijkse Buma NL Awards uitgereikt. De Buma NL Award is de belangrijkste onderscheiding binnen de Nederlandstalige muziekcultuur die dit jaar voor de tiende keer worden uitgereikt.

Nieuwe single Roy Donders

Bekijk en beluister nu de nieuwste single van Roy Donders ‘Er Is Een Tijd Van Komen’. Zanger Roy Donders boeken | inhuren via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Tino Martin & René Froger

Vandaag is de nieuwe single van Tino Martin & Rene Froger uitgekomen. De track getiteld ‘Proost Op Het Leven’ is niet zomaar een duet, maar een combinatie van twee zangers die elkaar in alle opzichten hebben gevonden.

10 JAAR Django Wagner

Met de verzamelaar ’10 Jaar, Het Beste Van’ bundelt Django Wagner zijn beste nummers uit de afgelopen tien jaar en is dit het eerste album van Django dat op vinyl verschijnt! Zanger Django Wagner boek je via Artiestenbureau BekendeArtiesten.

André Hazes ‘Maar Wij Gaan Door’

Bekijk en beluister de nieuwste single van André Hazes ‘Maar Wij Gaan Door’. Zanger André Hazes boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl |078-6737733.