Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Mart Hoogkamer scoort social media hit

De afgelopen dagen scoort Mart Hoogkamer een mega hit op Instagram ( > 47.500 views) en Facebook ( > 2.500.000 views) met zijn versie van ‘Unchained Melody’. Bekijk en beluiser hier de prachtige versie: ‘Unchained Melody’.

John West knalt de zomer door met ‘Je Raakt Me Zo’

Heel soms heb je van die liedjes waarvan je zeker weet dat het zich als een oorwurm zal nestelen in de hoofden van het publiek. De nieuwe zomerse en vrolijke meezinger ‘Je raakt me zo’ van John West is er zeker zo één.

Nieuwe single Roy Donders

Bekijk en beluister de nieuwste single van Roy Donders ‘Wil Je Wel Met Mij’. Roy Donders boek je via Artiestenbureau BekendeArtiesten.

Nieuwe single Wesley Klein

Bekijk en beluister nu de nieuwste single van zanger Wesley Klein ‘Tegen De Stroom’. Zanger Wesley Klein boek je via Artiestenbureau BekendeArtiesten.

wesly bronkhorst bruiloft vergeet

Nieuwe single Wesly Bronkhorst

Bekijk en beluister nu de nieuwe single van Wesly Bronkhorst ‘De Dag Die Je Nooit Vergeet’.

zanger quincy single

Nieuwe single Quincy

Bekijk en beluister nu de nieuwste single van Quincy ‘Alles In De War’.

Nieuwe single Wilbert Pigmans

Artiesten missen hun publiek, DJ’s missen de festivals en de bezoekers hunkeren naar het leven op een festivalterrein.

irvine single artiest

Nieuwe single feestartiest Irvine

Tijdens de Corona periode stopte de optredens van Irvine van de 1 op de andere dag. Van gemiddeld 3 optredens per weekend naar elk weekend thuis zitten.

Nieuw album Marco de Hollander

Afgelopen week is het nieuwe album ‘De Allerbeste Feest Hits!’ van Marco de Hollander uitgekomen. 12 tracks waaronder ‘We zullen doorgaan’, ‘Dit wordt een avond’ en ‘Kom je naar het feest’  zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht.

Bob Offenberg voelt alleen maar ‘Amor’

Bob Offenberg heeft de lancering van z’n nieuwe single ‘Ik voel alleen maar Amor’ vanwege de coronacrisis tot twee keer toe uitgesteld.

Nieuwe single Mart Hoogkamer

Bekijk en beluister de nieuwe single van Mart Hoogkamer ‘Jij Bent Gemaakt Voor Mij’.

Bob Offenberg

Bob Offenberg op jouw feestje?

Organiseer jij op korte termijn een BBQ, bedrijfsfeest, verjaardag of tuinfeest? Boek zanger Bob Offenberg! Informeer geheel vrijblijvend naar de super scherpe gage die tot 01 juli geldig is.