Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Nieuw album René Froger

Het was gisteren een bijzondere dag voor René Froger. Zijn hitsingle ‘Daar Sta Je Dan 2013’ bestormt al enkele weken de hitlijsten en gisteren verscheen tevens zijn nieuwe album ‘Liefde voor Muziek’. ‘Daar Sta Je Dan 2013’; een onvervalste hit die de afgelopen weken kon rekenen op massale airplay op de radio en steun van het Nederlandse publiek. In ‘Daar Sta Je Dan 2013’ bezingt René Froger hoe men zich in het leven kan vergissen in bepaalde mensen. Zolang alles voorspoedig gaat heeft men vele ‘vrienden’ maar in tijden van ‘persoonlijke crisis’ blijven er maar weinig over. ‘Ik ben echt heel erg dankbaar.

Ben verrast door de talloze reacties die ik heb gekregen van mensen die zich herkennen in dit liedje en onder de indruk waren van de videoclip waarin acteur Dirk Zeelenberg (bekend als David uit de populaire hitserie Divorce) een hoofdrol speelt. Ik maak al mijn hele leven muziek maar heb zelden meegemaakt dat mensen zo geraakt zijn. Ik ben een bevoorrecht mens met ‘Liefde voor Muziek’, tevens de titel van mijn nieuwe album’, aldus René Froger.

Het Nederlandstalige album ‘Liefde voor Muziek’ bevat maar liefst 19 tracks waaronder de hit ‘Daar Sta Je Dan 2013’. Verder veel muzikale pareltjes zoals ‘Telkens Weer’, ‘Heel Even’, ‘Laat Me Alleen’ en ‘Toen Ik Je Zag’. Nummers die René Froger altijd eens had willen opnemen en veelal afkomstig uit één van zijn succesvolle theatertournees. Ook de grootste highlights van zijn vorige twee Nederlandstalige albums ontbreken niet. Kortom zijn ‘Liefde voor Muziek’.