Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Marco de Hollander op weg naar muzikaal hoogtepunt!

Marco de Hollander zanger
Ooit begonnen in Sporthal de Vlinder in Ter Aar en inmiddels uitgegroeid tot een muzikaal evenement dat zijn weerga niet kent, het jaarlijkse Sterrengala van Marco de Hollander. Dit jaar zal het Sterrengala op 20 en 21 oktober plaatsvinden in de Milandhof, een sfeervolle evenementen locatie in Zegveld, vlakbij Woerden.

“Helaas werd de sporthal in Ter Aar afgebroken en moesten we op zoek naar een nieuwe locatie”. “De Milandhof bleek de perfecte locatie voor onze evenementen en is ook centraal gelegen” aldus de volkszanger. Fans vanuit het hele land, maar ook uit België weten de weg naar het Sterrengala massaal te vinden. Velen boeken zelfs een hotel of bed en breakfast in de regio en maken er echt een muziekweekend van.

Wat maakt het Sterrengala uniek? Marco vertelt enthousiast “Voor iedere bezoeker is er een zitplaats beschikbaar, we hebben een grote dansvloer en de grootste Nederlandse sterren stralen op het podium.”

Het jaar 2023 is voor de volkszanger een aaneenschakeling van hoogtepunten in zijn muzikale carrière. “Ik mocht op de grootste podia van Nederland staan, zoals in Ahoy en bij de TT van Assen. Ook waren er optredens in Turkije en Oostenrijk, maar ook in België word ik vaak geboekt”. “In september heb ik ook nog eens het officiële wereldrecord polonaise lopen gevestigd” “Mijn jaar kan nu al niet meer stuk” lacht zanger trots.

“Wij organiseren zelf ook heel veel evenementen, van boottochten tot high tea’s , van een Sinterklaasshow tot een Kerstconcert” “Nieuw dit jaar op de agenda is een heuse Kerstbrunch waar ook de kerstman zijn opwachting zal maken.”

De zanger uit Ter Aar, die als bijnaam de “vrolijkste volkszanger” heeft gekregen ziet het Sterrengala als muzikaal hoogtepunt van het jaar. Ook dit jaar is het weer gelukt om de grootste Nederlandse sterren naar de sfeervolle Milandhof te krijgen.

Op vrijdagavond 20 oktober is de “Koning der Piraten”, Jannes, te gast. Op zaterdagavond staat de Koningin van het Levenslied”, Marianne Weber op het podium in Zegveld. “Ik ben waanzinnig trots op de complete line-up van beide avonden, maar Jannes en Marianne Weber zijn voor mij persoonlijk echt de allergrootsten op Nederlandstalig muzikaal gebied” besluit een enthousiaste Marco de Hollander.

Kaarten: www.marcodehollander.nl