Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Jordy van den Boer – ‘Tikkie Tikkie’

Na enige jaren rondwerven in de muziekwereld met een aantal succesvolle singles op zijn naam (o.a. ‘Zo Sexy’) kreeg Jordy van den Boer tot zijn vreugde een 2-jarig platencontract aangeboden bij NRGY Music, het label dat in de Nederlandstalige scene in hoge mate wordt gewaardeerd.

De eerste single die wordt gereleased is de opvallende track ‘Tikkie Tikkie’, welke gaat over een meisje dat een behoorlijk ‘tikkie’ eigenwijs reageert, aandacht heel leuk vindt, maar toch de toenaderingen een ‘tikkie’ afhoudt. Het nummer is de Nederlandstalige cover van de track ‘Picky’ van Joey Montana die meer dan 1 miljard views heeft op YouTube.

Producer Tom Peters schreef samen met Colin Heikens de tekst voor deze opmerkelijke, dansbare single en de opname was in kundige handen van Hans Aalbers.

Jordy van den Boer, afkomstig uit het Brabantse Boxtel, is erg opgetogen over het resultaat van ‘Tikkie Tikkie’ en de manier hoe dit liedje is ontstaan. Het refrein blijft in je hoofd zitten na een keer luisteren. Binnenkort zal hij met zijn nieuwe single o.a. te zien zijn in het tv-programma Hart Voor Muziek.

De opvallende videoclip met twee leuke danseressen erin werd vervaardigd door Redgell Media en het resultaat mag er zijn.

Zanger Jordy van den Boer boeken | inhuren via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.