Nieuws van de Nederlandse artiesten.

‘Ik Ga Leven’ de nieuwe single van John de Bever

Televisie- en radiopresentator Wilfred Genee speelt met zijn vrouw de hoofdrol in de videoclip van de nieuwste single van zanger John de BeverIk Ga Leven‘.

In de clip is Wilfred Genee beland in een nachtmerrie. De oud-profvoetballer en volkszanger John de Bever, die van zijn homoseksualiteit nooit een geheim heeft gemaakt, lijkt nu toch écht te vallen voor zijn vrouw Lili.

Vorig jaar brachten John de Bever & Wilfred Genee samen de successingle ‘Jij Krijgt Die Ring Niet Van Ons Cadeau’ uit. Mede hierdoor won Veronica Inside de felbegeerde ‘Gouden Radio Ring’. John de Bever vindt dat deze spontane en ietwat gekke samenwerking een vervolg moet krijgen. En wel op een bizarre manier. De onthulling hiervan vond plaats op de verjaardag van John de Bever, 7 april. Dit is de dag dat zijn nieuwe single ‘Ik Ga Leven’ op bijzondere wijze het levenslicht ziet. De grote vraag is: welke rol speelt Lili Genee in dat ‘nieuwe leven’?

Wilfred en Lili Genee én de mooiste exotische danseressen: dit zijn de ingrediënten die John de Bever inzette voor de opname van zijn nieuwe videoclip.

Volkszanger Rob van Daal scoorde in 2003 een grote hit met ‘Ik Ga Leven’ ( afkomstig van het album ‘Als De Bliksem’). Uiteraard gaat John de Bever, met zijn compleet nieuwe eigentijdse versie van deze feestknaller, proberen dit enorme succes te evenaren.