Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Nieuwe single Hessel & Ineke

De afgelopen weken hebben Hessel en Ineke absoluut niet stilgezeten en dat zijn ze voorlopig ook niet van plan. Via Facebook verzorgen ze elke zaterdagavond vanaf 19.30 uur een online huiskamerconcert. De bezoekersaantallen groeien wekelijks tot ongekende hoogte. Met het  ‘publiek’  hadden ze een  afspraak gemaakt dat, als een bepaald aantal mensen tegelijk online waren, zij hun nieuwe single ‘Oh Me Oh My’ zouden releasen. Afgelopen zaterdag werd deze mijlpaal bereikt.

‘En wie A zegt moet ook B zeggen. We doen er ook nog een schepje bovenop. In het afgelopen weekend stelden we ‘Oh Me Oh My’ gratis beschikbaar op onze Facebookpagina.  TV Oranje heeft de videoclip toegevoegd aan hun dagelijkse playlist. In eerste instantie was het de bedoeling om afgelopen maart de single tijdens de Feestweek in Oostenrijk te presenteren, maar vanwege de coronacrisis werd dit uitgesteld tot augustus. Dat is nu, dankzij onze Facebookvrienden dus vervroegd’, glundert het uit Sneek afkomstige zangduo.

‘Oh Me Oh My’ is geschreven door Jan Keizer en opgenomen bij The Boom! Music studio in Breda o.l.v. Frank Verkooyen. Het betreft een Nederlandse bewerking van  de gelijknamige hit van BZN uit 1979. Nadat Jan Keizer het eindresultaat hoorde complimenteerde hij Ineke met haar stem. Hij vond dat die overeen kwam met die van Corry Konings van vroeger. Bovendien was hij zeer te spreken over de productie die volgens hem zeer goed gelukt was.

Bekijk en beluister de videoclip: ‘Oh Me Oh My’.

Hessel en Ineke boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.