Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Vanavond begint het nieuwe seizoen van ‘Ik Geloof In Mij’

Het spraakmakende tv-programma ‘Ik Geloof in Mij’ is terug! In het tweede seizoen, dat op maandag 8 maart om 21:30 uur op SBS6 van start gaat, kijken we weer mee over de schouders van rasartiesten Rutger van Barneveld, Dario, Johan Kettenburg, Wally McKey, Dave van Well, Gio en natuurlijk René le Blanc.

Ook tijdens de tweede reeks steken de zangers hun heilige geloof in zichzelf niet onder stoelen of banken en doen nog steeds alles voor dat ene doel: doorbreken en wereldberoemd worden. In het nieuwe seizoen gaat in ieder geval een grote droom in vervulling: de mannen mogen optreden in een van de grootste pop tempels van Nederland, de Ziggo Dome in Amsterdam.

De ‘Ik Geloof In Mij’ artiesten boek je via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl.