Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Feestelijke singlepresentatie in St.Willebrord

In Café Zaal “de Kwast” in Sint Willebrord is op 16 juni, een zonovergoten vaderdag, de single “Jij & Ik” van Frank Verkooyen en Jolanda Zoomer gepresenteerd. Elk jaar komen er wel verrassende duetten uit die niet altijd voor de hand liggen. Frank Verkooyen en Jolanda Zoomer zijn al jaren zowel voor als achter de schermen muzikaal bevriend dus een samenwerking tussen deze twee artiesten kon ook niet uitblijven.
Eerder dit jaar produceerde Frank al de vernieuwde versie van “Kom in de Tent” voor Jolanda en tijdens het lange wachten tussen de opnames van het SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen kwamen ze op het idee om een duet op te nemen.

Vanaf het eerste uur is de mooie locatie rijkelijk gevuld met feestgangers die worden voorzien van een hapje en een drankje. Jolanda opent zelf de middag en met gastoptredens Jeffrey Vrolijk, Tina van Beeck, Johan Heeren, Henk Damen, Rinus Werrens, Peter Loree en John de Bever is het een vol programma. Frank Verkooyen laat ook een andere kant van zichzelf zien, naast zijn bekende hits zingt hij ook Engelstalige nummers.

Frank Verkooyen en Jolanda Zoomer zingen naast “Jij & Ik” ook een Engelstalig duet “Run to Me” bekend van Lee Towers en Anita Meyer uit het jaar 1985.

De stemmen van Frank en Jolanda kleuren bijzonder mooi bij elkaar, dat smaakt naar meer!

(tekst: T. vd Corput foto: C. van Strien)