Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Echte vrienden (Django Wagner, Peter Beense & Frans Duijts)

peter beense django wagner frans duijts echte vrienden
Echte Vrienden is de samenwerking van dé 3 zwaargewichten in het Volkse repertoire.

Django Wagner, Frans Duijts & Peter Beense bestormen op dit moment de Nederlandse hitparades met de single: ‘Muziek is ons leven’, de eerste single die zij gezamenlijk hebben uitgebracht.

Deze Echte Vrienden zullen op 27 oktober 2017 hun allereerste gezamenlijke Concert geven in Afas Live (Heineken Music Hal) te Amsterdam.

Op dit album feest vol feest en gezelligheid, waarop zowel gezamenlijk tracks  al hun reeds bekende duetten staan. Maar ook medley van hun hits : Peter Beense – Zo mogen van me zeggen…, Frans Duijts – Je denkt maar dat je alles mag…, Django Wagner – Kali.

Django Wagner
Komt uit een muzikale familie. In 2009 brengt hij de single Kali niet enkel in het Nederlands maar ook in Sinti uit. Django heeft 7 albums uitgebracht (waarvan 3 met goud bekroond), voor zijn duetten album Samen ontvangt hij een Edison.

Frans Duijts
Kreeg in 2008 landelijke bekendheid met zijn single Je Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij.  Zijn debuutalbum Zo Ben Ik Mezelf stond 2 jaar genoteerd in de Album Top 100.  Frans heeft inmiddels 7 albums op zijn naam, voor het album Oud & Vertrouwd ontvangt hij een Edison.

Peter Beense 
Start zijn zangcarrière in het beroemde café Bolle Jan.
Naast zijn werk als zanger is hij ook uitbater van Café Peter Beense in Amsterdam en werkt hij als acteur. Peter heeft 5 albums uitgebracht en is vaste gast bij Holland Zingt Hazes.