Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Bob Offenberg heeft twee redenen om een feestje te vieren….

Een verlenging van het platencontract met NRGY Music én de aankondiging van een nieuwe single waren voor Bob Offenberg goede redenen om een fles champagne te ontkurken. Bob voelt zich bij NRGY Music heel erg thuis. ‘Het voelt aan alsof we één grote familie zijn. Ondanks dat het een grote platenmaatschappij is maakt het niet uit wie je aan de telefoon krijgt, Ze weten allemaal waar het over gaat. Gelukkig mag ik de komende 2 jaar weer met dit fijne team samenwerken’, glimlacht Bob Offenberg.

Voor wat betreft de nieuwe single ‘Het leven is met jou een feestje’, daar is Bob ook erg trots op. De tekst is net zoals z’n voorgaande single ‘Laat het verlangen’ geschreven door Pascal de Vormer. ‘Die eerste samenwerking met Pascal was een groot succes. Nog steeds wordt deze zomersingle veelvuldig gedraaid bij de Nederlandstalige radiostations. We vonden het echter wel tijd worden voor een opvolger en waarom zou je niet doorborduren op het behaalde succes. Ik heb Pascal een aantal steekwoorden en een melodielijn gegeven waar hij mee aan het werk is gegaan. Binnen een uur was het concept gereed. Ik vind zoiets echt een gave. Ooit wil ik zelf proberen om zelf een tekst op papier te zetten’, onthult de Schiedamse zanger.

Producer Laurens van Wessel behoort ook al jaren bij het vaste team waar Bob Offenberg mee samenwerkt. De inmiddels bekende Bob Offenberg sound is weer op voortreffelijke wijze verwerkt in het vrolijke nummer ‘Het leven is met jou een feestje’. In het dagelijks leven viert hij dat feestje met z’n vriendin Joke waar hij nu bijna twee jaar een relatie mee heeft.

Zanger Bob Offenberg boek je rechtstreeks via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.