Willy Alberti (door John Anders)

Willy Alberti ( door John Anders)

De stem van John Anders vertoont een grote gelijkenis met die van de inmiddels meer dan 35 jaar geleden overleden Willy Alberti. Deze Amsterdamse volkszanger, en vader van zangeres Willeke is één van de grootste zangers die Nederland ooit heeft gekend. John is dan ook een grote fan van hem. Al jaren zong hij af en toe een liedje van hem en de reacties van de mensen waren altijd gelijk: ‘Wat lijkt jouw stem op die van Willy‘.

Op veler verzoek studeerde hij meerdere nummers in en vanaf heden is John Anders te boeken voor een optreden dat louter en alleen bestaat uit repertoire van deze veel te vroeg overleden volkszanger. John zingt liedjes van zijn grote voorbeeld zoals ‘Mijn zoon‘, ´Niemand laat zijn eigen kind alleen´, ´De glimlach van een kind´, ´Droomland´ en natuurlijk neemt hij het publiek mee op een ´Reisje langs de Rijn´.

Deze artiest kunt u boeken / inhuren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / huren van artiest Willy Alberti (door John Anders) kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten geheel vrijblijvend 078-6737733

Specificaties:
Geluid: Monitorset

Prijs informatie:
1 x 30 minuten minuten € 995,-

Reiskosten:
Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken