William Janz boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

William Janz

In Oktober 2014, werd de single “Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is” uitgebracht, en alle Nederlandstalige radio en TV stations reageerde fantastisch. Zo werd hij direct in de eerste week de “Gouden Kroon” bij TV Oranje, en werd hij “Hollandse Nieuwe” bij Radio NL. En……… de Tros zou de Tros niet zijn om dit aan zich voorbij te laten gaan.

Op maandag 28 januari 2020 zagen 2,2 miljoen kijkers hoe William Janz doorging naar de halve finale in het televisieprogramma “Got Talent Espana” op het Spaanse televisie station Telecinco. Op 1 april was William te zien in de halve finale.
William was in juli te zien in het RTL programma ‘Het Spaanse Dorp Polopos’, waar hij een optreden verzorgde voor de bewoners. 25 april 2022 gaf de zanger een volledig uitverkocht concert in het Circustheater te Scheveningen. Op 05 mei 2022 was William te gast in het programma Beau op RTL 4 om te praten over zijn komende America’s Got Talent avontuur.
William Janz was veelvuldig te zien in het televisieprogramma Business Class van Harry Mens op RTL7.

Nieuwe single William Janz ‘We gaan We gaan, Me va Me va’ is geproduceerd door Riny Schreijenberg.

Artiest William Janz kunt u boeken / inhuren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest William Janz kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl. Nederlandse Julio Iglesias.
Bel voor prijs / kosten van artiest William Janz geheel vrijblijvend +31(0)78-6737733.William Janz contratando al holandes Julio Iglesias a traves de info@bekendeartiesten.nl | +31(0)78 6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten
Optredens <100 personen € 1.995,-
Optredens >100personen € 2.995,-

Deze tarieven gelden voor Nederland, overige landen op aanvraag. These fees apply to the Netherlands, other countries on request. Estas tarifas se aplican a los Paises Bajos y a otros paises previa solicitud.

Reiskosten:
Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken