Wesley Ponsen boeken | inhuren via BekendeArtiesten.nl

Wesley Ponsen

Wesley Ponsen (geboren op 17-10-1987) heeft één grote passie in zijn leven en dat is zingen. Het is allemaal begonnen in cafe Tanja, waar Wesley Ponsen al vroegtijdig begon met muziekplaatjes te draaien. Hier werd zijn liefde voor Nederlandstalige muziek steeds groter.

Het begon allemaal met het liedje Chica Chica van Bouke, wat Wesley Ponsen zelf thuis in de schuur had opgenomen. Hij wist niet wat hij ervan moest denken, dus ging hij goedkeuring zoeken. Met zijn bandje ging hij eerst naar moeder Ponsen (Gerda), die niet geloofde dat haar eigen zoon dit had gezongen. Vervolgens ging hij met het bandje naar het café van zijn oom en tante (Café Tanja). Daar liet hij het horen aan zijn oom Piet, die zelf ook al van jongs af aan in de muziek zit, en ook hij kon niet geloven dat Wesley dit had gezongen. Om zijn oom te overtuigen moest Wesley Ponsen live het liedje gaan zingen. Zo is de zangcarrière van Wesley Ponsen begonnen.

Wesley’s grote droom is doorbreken met het Nederlandstalige lied. In 2010 wint hij Oosterhout Live Talent, waar 40 andere talenten meededen. Deze overwinning heeft hij te danken aan zijn aparte stemgeluid, die vaak word vergeleken met Willy Alberti. Door deze overwinning mocht hij een plaat opnemen bij top producer Edwin van Hoevelaak en daar is de fantastische plaat “Leven zonder jou” uitgekomen. Deze single is uitgereikt door niemand minder dan Willeke Alberti, die na het horen van Wesley’s stemgeluid zichtbaar ontroerd was.

Wesley Ponsen’s nieuwe single heet “Word Je Ooit Nog Van Mij”.

Artiest Wesley Ponsen kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Wesley Ponsen kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten van artiest Wesley Ponsen geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten Gage op aanvraag.
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Wesley Ponsen boeken