de Wannebiezz boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

De Wannebiezz

De Wannebiezz vielen bij Holland’s Got Talent op met hun humoristische optreden. Gordon bestempelde dit vrolijke trio als “Te gek in hun genre” en Patricia Paay wilde graag meer van ze zien.

Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette zijn geboren en getogen op de kermis, maar trekken nu met hun vrolijke liedjesprogramma door Nederland en België om de narigheid van alledag eens lekker van zich af te zingen.

De Wannebiezz hebben het repertoire van het legendarische Cocktail Trio geadopteerd en in een ‘Wannebiezz jasje’ gestoken. Daarnaast brengen zij een unieke mix van hits en bijna-hits uit de afgelopen veertig jaar. Van sappige smartlap tot stevige rock ‘n’ roll en alles wat daar tussenin zit. Met z’n drieën of – als u eens uit wilt pakken – als zevenkoppige live band!

Hun jarenlange vriendschap, Hollandse gezelligheid, Rotterdamse bravoure en brutale humor zijn de basis voor een ongedwongen meezingfestijn waarbij niets moet en (bijna) alles mag!

Nieuwste single de Wannebiezz “Ken Het Zijn”.

De Wannebiezz kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van de Wannebiezz kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten van de Wannebiezz geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
Gage op aanvraag

Reiskosten: Inclusief Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA. Foto artiestenoverzicht: Ton Delfos.

Meer informatie | boekingen