Tino Martin boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

Tino Martin

In 2013 tekent Tino Martin een platencontract bij Studio One Records, resulterend in het nummer ‘Doe wat je wil’. In 2014 brengt hij drie single’s uit: ‘De gevierde man’, ‘Mijn vriend’ en ‘Jij liet me vallen’.  In oktober 2015 trad hij tweemaal op in een uitverkochte Schouwburg van Amstelveen. Ook werd in oktober 2015 zijn eerste album ‘Jij liet me vallen’ gereleased. Het album stond wekenlang in de Album Top100 en zijn singles werden miljoenen keren bekeken en gestreamd op YouTube en Spotify.

Tino Martin scoorde in Nederland de laatste jaren grote hits als ‘Zij Weet Het’, ‘Vanavond (Uit M’n Bol)’,‘Jij Liet Me Vallen’, ‘Later Als Ik Groter Ben’ en ‘Loop Niet Weg’. Tino Martin ontving meerdere Edison Awards voor zijn muziek, de Sena Performers Award en meerdere BUMA Awards. Hij gaf concerten in de Ziggo Dome en gaf een uitverkocht concert in het Olympisch Stadion.

Nieuwe single Tino Martin ‘Mijn Liefste’.

Artiest Tino Martin kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / huren van artiest Tino Martin kunt u rechtstreeks terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl Bel voor prijs / kosten geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten besloten tot 750 personen € 9.995,- ( tape optreden)
1 x 30 minuten besloten vanaf 750 personen, met live band en/ of openbaar Op aanvraag

Gage 2021:

1 x 30 minuten besloten tot 750 personen € 12.500,-
1 x 30 minuten besloten vanaf 750 personen, met live band en/ of openbaar Op aanvraag

Reiskosten:
Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken