Tamara Tol boeken | huren 078-6737733

Tamara Tol

Vanaf haar prilste jeugd is de Volendamse Tamara Tol al bezig met muziek, de rode draad in haar leven. Zo ging er vroeger geen muziekprogramma voorbij of Tamara was voor de buis te vinden.
Vanaf de middelbare school zingt Tamara al in lokale bandjes. Ze krijgt nationale bekendheid met haar deelname aan Hennie Huisman’s Soundmixshow en Vocaal Centraal. Hoogtepunten zijn de optredens in het voorprogramma van de concerttour van The Bold & The Beautiful in Ahoy.
Ook neemt ze deel aan het Nationale Songfestival waar ze een lieveling van het publiek is. Gedenkwaardig is haar duet met Paul de Leeuw in zijn tv programma “Laat de Leeuw”.
Tamara draagt onze Nederlandse soldaten in den vreemde een warm hart toe, ze reist verschillende keren af naar o.a. Bosnië en Afghanistan om te zingen voor de uitgezonden soldaten.
Onder leiding van Piet Souer brengt Tamara in 2006 haar eerste Nederlandstalig solo album uit. In 2009 brengt ze in Nederland en Duitsland het album Ich Will Leben uit. Beide albums zijn enthousiast ontvangen. Tamara richt zich nu op Nederlandstalig repertoire en zingt vrolijke, gezellige liedjes. Met deze nummers laat ze haar publiek genieten van haar vrolijke en zonnige karakter. Het jaar 2016 begint goed voor de sympathieke zangeres Tamara Tol met de release van haar nieuwe album Laat Ons Klinken. Tamara is in 2013 een nieuwe weg ingeslagen na haar eerdere successen met Engels – en Duitstalige platen. Ze keert terug naar Nederlandstalige teksten en kiest nu voor gezellige, aanstekelijke Nederlandstalige platen. De goedlachse zangeres heeft de afgelopen periode een aantal vrolijke nummers opgenomen zoals Laat De Glazen Klinken, Ik Ben Gelukkig Met Jou en Dan Gaan We Dansen die allen op het album staan, maar ook voor langzamere nummers is plaats gemaakt.

Nieuwe single “Als Ik Kijk In Je Donkere Ogen”.

Artiest Tamara Tol kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Tamara Tol of wilt u andere artiesten boeken: Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl. Bel voor prijs / kosten van artiest Tamara Tol geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties optreden Tamara Tol:
Geluid: Monitor-set

Prijs informatie voor een optreden:
1 x 30 minuten Gage: € 895,-
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en de gage voor een optreden van Tamara Tol is excl. BTW en BUMA.

Tamara Tol boeken