Sven Versteeg

Sven Versteeg

Nadat Sven in 2017 de finale bereikte van “Jantjes Verjaardag” talentenjacht waar hij voor de lol aan deelnam, kwamen er zoveel veel positieve reacties dat hij besloot om verder te gaan met zingen.

Na een fantastisch jaar met veel optredens in het hele land, een eigen single “Alles”, zanglessen, vocal coaching en mediatraining is Sven inmiddels een veelgevraagd zanger entertainer.

Met een fris repertoire en een geheel eigen sound bestormd Sven de podia in binnen maar ook buitenland. De splinternieuwe single “verliefd zijn” geschreven door Billy Dans , Juno Jimmink en Tjeerd van Zanen is een aanstekelijk  tijdloos en swingend plaatje met een duidelijke knipoog naar de sound uit de vetkuiven-sixties. De nieuwe plaat is uitgebracht op het label van Smaragd Music .

Met hits uit heden en verleden, op maat gemaakte medleys en mash ups en een ongekende hoeveelheid energie maakt Sven van elk optreden een succes.

Sven Versteeg, voor feest, entertainment met veel energie en passie!

Nieuwste single: “Liever De Liefste”.

Artiest Sven Versteeg kunt u boeken / inhuren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / huren van artiest Sven Versteeg kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl Bel voor prijs / kosten geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 595,-
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Sven Versteeg boeken | huren