Susanna Veldmeijer RECHTSTREEKS boeken 078-6737733

Susanna Veldmeijer

Susanna is geboren op 17 maart 1984 in Amersfoort en groeit net als haar familie op in een woonwagen. In deze hechte gemeenschap op het woonwagenkamp in Soest, waar zij nog steeds woont met haar man en twee zoontjes, staat het Nederlandse lied centraal. Het is dus ook niet gek dat Susanna Veldmeijer in de wieg al kon zingen. Haar ouders waren van ouds een reizend volk en bezochten ook menige camping waar Susanna Veldmeijer op elke playback show te vinden was. Toen ze 8 jaar was werd al snel duidelijk dat zij talent had voor het Nederlandstalige lied. Tijdens playbackshows werd Susanna vaak gevraagd om liedjes live te zingen wat een succes werd, ze stond dus al vroeg op de planken. Na vele optredens voor familie en vrienden nam Susanna de grote stap om zich op te geven voor een talentenjacht.Op 20 jarige leeftijd gaf Susanna Veldmeijer zich op voor het TROS televisie programma: “1000 sterren stralen,” onder begeleiding van Frans Bauer. In dit programma zong zij o.a. Adios Amore van Corry Konings en de jury was erg gecharmeerd van haar stemgeluid. Ze weet door te dringen tot de laatste live-show rondes.Met deze geweldige ervaring rijker gaat Susanna Veldmeijer door met zingen en werkt aan haar repertoire.Na het meedoen aan deze talentenjacht besloot zij dan ook op het aanbod van Mieke Werger in te gaan en begon met het volgen van zangles. Susanna heeft 4 jaar lang zangles gevolgd bij Mieke Werger en dit heeft haar al zo unieke stemgeluid nog mooier doen klinken.

Op 26 jarige leeftijd hoorde Susanna een oproep van Radio NL dat zij op zoek waren naar “De prinses van het Nederlandstalige lied.” Alle kandidaten moesten het nummer “wat kan mij het schelen” in zingen en er vervolgens een You Tube filmpje van maken. Van de vele deelnemers viel Susanna Veldmeijer erg op bij de jury en wist zij iedereen te overtuigen met haar bijzondere stemkleur en haar manier van presenteren. Susanna Veldmeijer weet hiermee de finale te bereiken en de jury is dan ook unaniem in haar besluit. Susanna Veldmeijer wint de finale en mag zich “De prinses van het Nederlandstalige lied noemen. Susanna Veldmeijer heeft met het winnen van deze talentenjacht, georganiseerd door RADIO NL, haar allereerste platencontract mogen tekenen bij CNR Entertainment.
Haar eerste single “ Wat kan mij het schelen” een bijzonder leuke plaat, dat zo heel soms een ‘Jij denk maar dat je alles mag’ gevoel geeft. Susanna weet dan ook in de eerste week op nummer 19 binnen te komen in de Radio NL/TV Oranje top 30 en is hier erg trots op. Buma NL nomineerde Susanna Veldmeijer voor de titel ‘Beste Talent’. De afgelopen single ‘Ik Heb Liever Dat Je Gaat’ kwam meteen in de Sterren.nl Top 20 en deze was ook veelvuldig te horen op de diverse Nederlandstalige radiozenders, zoals RADIONL en PuurNL.fm. Naast alle airplay gaat het ook goed met de optredens van Susanna Veldmeijer.  In Alkmaar stond ze afgelopen jaar op het podium tijdens het SterrenNL Muziekfeest op het Plein.

Op 13 november 2016 won Susanna de Koos Alberts Award voor de provincie Utrecht.

‘Een mooi begin van een hopelijk lange muzikale carriere’, aldus een tevreden Susanna. Nieuwste single: “Zomerliefde”.

Artiest Susanna Veldmeijer kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl Bel voor prijs / kosten geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 695,-
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Susanna Veldmeijer boeken | huren