Senioren Meezing Show met Marco de Hollander

Senioren Meezing Show met
Marco de Hollander

De vrolijkste volkszanger van Nederland trakteert het publiek op herkenbare Hollandse hits en uiteraard de liedjes uit lang vervlogen jaren. In een prachtig samengesteld programma van 2 x 30 minuten passeren mooie luister liedjes en heerlijke meezingers de revue.

Een greep uit het repertoire van Marco de Hollander:

Titels als: Foxie Foxtrot, Bedankt lieve ouders, Op de woelige baren, Heb je even voor mij, Huilen is voor jou te laat, Rode rozen, Daar bij die molen, De woonboot et cetera.

Liedjes van: Ronnie Tober, Vader Abraham, Corry Konings, Frans Bauer, Jantje Koopmans, de Havenzangers, de Vrijbuiters, Zangeres Zonder Naam, Johnny Hoes et cetera.

Marco de Hollander beschikt over een professionele geluidsinstallatie en het volumeniveau hiervan gaat altijd in goed overleg met de klant.

Deze Senioren Meezing Show van Marco de Hollander is samengesteld voor verzorgings- en verpleegtehuizen, zorgcentra, seniorenmiddagen, dorpsfeesten, wijk- en buurtcentra, 55+ woongemeenschappen, ouderenmiddagen, zorginstellingen, boottochten, seniorenprogramma, jubilaris- en afscheidsfeesten, activiteitencentra maar ook voor mensen met een beperking en gehandicapten instellingen.

De Senioren Meezing Show met Marco de Hollander kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van De Senioren Meezing Show met Marco de Hollander kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl

Bel voor prijs / kosten van De Senioren Meezing Show met Marco de Hollander geheel vrijblijvend 078-6737733

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
2 x 30 minuten Gage op aanvraag.
Deze speciale gage is van toepassing wanneer de 2 optredens binnen 1,5 aaneengesloten uren, voor 19:00 uur plaats kunnen vinden en <150 personen. Deze gage is niet van toepassing voor privéfeesten en tijdens carnaval. Andere mogelijkheden in overleg.
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gage voor een optreden is excl. BTW en BUMA.

Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl verzorgt de exclusieve boekingen.

Meer informatie | boeken