Samantha Steenwijk boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

Samantha Steenwijk

Wie de laatste jaren Samantha Steenwijk in actie heeft gezien, zal zich moeilijk kunnen voorstellen dat de zangeres lange tijd te verlegen was voor de bühne. De 33-jarige Samantha Steenwijk weet tegenwoordig als geen andere een feestje te bouwen. Met haar eigenzinnige interpretatie van het Nederlandstalige lied stuwt ze grote en kleine zalen naar euforische hoogtes.

Met haar single Kom Ga Met Mij Mee! maakt Samantha in 2009 een vliegende start. Dankzij dit vrolijke, catchy nummer wordt ze Talent van de maand op het populaire themakanaal Sterren.nl van de TROS. Daar was ze dan, met een eerste stap richting het professionele circuit. Vele optredens volgen zoals het voorprogramma van Gerard Joling in de vallei van Spaarnwoude,  het Mega Piraten Festijn in het GelreDome en Go Apres Ski in Ahoy.

Als klap op de vuurpijl mag Samantha Steenwijk diverse singles opnemen met o.a. Edwin van Hoevelaak & Manfred Jongenelis, producenten van vele grote namen uit de Nederlandstalige scene. De singles doen recht aan Samantha’s unieke talent voor het creëren van een positieve, energieke sfeer.

Samantha is onder andere bekend van ‘The Voice Of Holland’ en het SBS6 programma “Bloed, zweet & tranen”. Ook heeft Samantha Steenwijk een rol gespeeld in de film “Familieweekend”, deze film draaide in alle bioscopen.

Nieuwste single Samantha Steenwijk ‘Het Kan Maar Zo’.

Artiest Samantha Steenwijk kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / huren van artiest Samantha kunt u terecht bij BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten van artiest Samantha geheel vrijblijvend 078-6737733.

Prijs informatie:
1 x 30 minuten Gage op aanvraag

Reiskosten:
Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW.

Samantha Steenwijk boeken