Ron van Hoof

Ron van Hoof

Op 9 November 2019 vierde Ron van Hoof zijn 45 jarig jubileum als artiest, dit deed hij tijdens een live concert in zijn dorp Putte met de bekende Belgische “Forever Band”.

Momenteel heeft hij 6 singles uitgebracht,  “het leven met jou” “de vrouw van mijn leven” “Lieve Lieze”   “ik laat je gaan” “kus me zacht”  en “Jij”  de single “kus me zacht” werd geschreven door Frans Bauer.  en er wordt gewerkt aan een album. De overige teksten van de nummers schreef Ron voor een groot deel zelf.

Op het podium is Ron van Hoof zeer divers, met zijn enthousiasme weet hij snel het publiek op de hand te krijgen. mede door zijn  45 jarige podium ervaring ziet hij snel wat het publiek wenst. Naast zijn eigen nummers  brengt hij  ook een Engelstalig repertoire waaronder, Dire straits, Neil diamond, Tom Jones, The Mavericks enz. en natuurlijk ook bekende  gezellige Nederlandstalige nummers en gezellige  meezingers, kortom een zeer uitgebreid repertoire.

Ron heeft zelfs een aangepast repertoire voor verzorgingsinstellingen.

Ook in België is Ron regelmatig te gast, en een graag geziene artiest.  de nummers van  Will Tura,  Paul Severs, en de golden Oldies van Engelbert Humperdinck, Neil Diamond, Tom Jones  enz.  worden daar zeer dankbaar ontvangen

Een artiest met een zeer uitgebreid repertoire, een echt podiumbeest die snel ziet wat voor vlees hij in de kuip heeft, en daar goed op in speelt, voor een divers publiek.

Zanger Ron van Hoof kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / huren van zanger Ron van Hoof kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten van Ron van Hoof geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
Gage: 1 x 30 minuten op aanvraag

Reiskosten:
Inclusief Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Ron van Hoof boeken