Richelle van Ling

Richelle van Ling

De zangeres Richelle timmert al een tijdje aan de weg als het gaat om het opbouwen van een zangcarrière. De nu twintigjarige won menig regionale talentenjacht en was dit jaar zelfs een van de deelnemers aan The Voice Of Holland: TVOH was héél indrukwekkend voor mij, zenuwslopend, maar supertof om mee te mogen maken. Een prachtige ervaring”.

Zelf zegt Richelle over haar toekomst als zangeres: “Ik ben vooral geïnspireerd door Ruth Jacott om uiteindelijk zangeres te worden. Ik heb haar concert DVD’s oneindig veel afgespeeld en zong ondertussen haar hele repertoire mee. Het is een droom van mij om later ook een theater tour te mogen doen, waarin ik mijn stem in al z’n facetten kan laten horen.”

Inmiddels heeft Richelle haar eerste TV opnamen er op zitten en heeft ze een setlijst voor een geweldig Nederlandstalig optreden, met hits van Ruth Jacott tot André Hazes, één groot meezingfeest, al tot in de puntjes gerepeteerd.

Nieuwste single: “Leer Mij Om Van Je Te Houden”

Artiest Richelle van Ling kunt u boeken / inhuren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Richelle van Ling: Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl.
Bel voor prijs / kosten van artiest Richelle van Ling geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties optreden Richelle van Ling:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie voor een optreden:
1 x 30 minuten Gage € 750,-

Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en de gage voor een optreden van Richelle van Ling is excl. BTW en BUMA.

Richelle van Ling boeken