Quincy boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

Quincy

De sympathieke zanger timmert al jaren aan zijn muzikale carrière. Met ‘Morgen Weer Een Dag’ de titelsong van de serie Big Brother (1999) haalt hij landelijke bekendheid. Ook wordt hij, dankzij zijn reallifesoap op AT5, gevraagd voor de musical ‘Ciske de Rat’, als understudy van Danny de Munk. Quincy bereikt in 2014 de halve finale in het tv-programma ‘Bloed, zweet en tranen’ en samen met dochter Bobby haalt hij de finale in het familieprogramma ‘We are Family’.

De 41-jarige zanger bracht de afgelopen jaren diverse nummers uit en bouwde zo een mooie fan schare op. Speciaal voor deze fans gaf hij vorig jaar een live concert in het DeLaMar Theater. Met gastoptredens van dierbare vrienden en dochter Bobby vermaakte hij zijn publiek, in een totaal uitverkocht theater, een avond lang.

De nieuwste single heet: ‘Ik Mis Je Nu Al’.

Quincy is een echte aanrader voor ieder feest. Hij weet zich als geen ander aan te passen aan de sfeer van het evenement en staat garant voor(Amsterdams) succes! Niet te missen dus!

Artiest Quincy kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Quincy kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten geheel vrijblijvend 078-6737733.

Prijs informatie:
Gage is op aanvraag.

Meer informatie | boeken