Pascal Redeker boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

Pascal Redeker

Hij heeft jarenlang gedraaid en gezongen in de Moskitobar in Westendorf (Oostenrijk), en is een van de vaste DJ’s/zangers van de Apres Skihut Rotterdam geweest. En tegenwoordig is Pascal Redeker nog steeds 1 van de vaste huiszangers van café Bolle Jan in Amsterdam, het café van de familie Froger.

Zijn eerste single ”Verliefd” is een frisse track, die toegankelijk is voor een breed publiek. En heeft het daarom ook heel goed gedaan als eerste single. Vol energie kwam daar de tweede single “Geniet Van De Dag” die door alle grotere en kleinere radio en tv zenders volop gedraaid werd en nog steeds vandaag de dag gedraaid wordt! Ook kwam de heerlijk dansbare “Geniet Van De Dag” op heel veel verzamel albums te staan als Hollandse Nieuwe, De Aprés Ski Hut CD e.v.a. De derde werd een ballad en kreeg de titel “Weg Van Mij”. Een heel erg mooi langzaam en gevoelig nummer wat voor de tijd van het jaar (najaar) dat die single uitkwam heel goed het donkere weer in gevoel weerspiegelde. Single nummer vier: Een geweldige zomerplaat. “Dansen Tot De Zon Opkomt” laat menige voet van de vloer doen gaan en alle heupen zwaaien.

Nieuwste single Pascal Redeker ‘Boerenlul’.

Artiest Pascal Redeker kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / huren van artiest Pascal Redeker kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten van artiest Pascal Redeker geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 1.495,-
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken