Nelis Leeman

Nelis Leeman

Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben… Zo is het in een klap allemaal begonnen voor de DJ die tijdens zijn 10 jarig jubileum voor zijn vrienden, familie en fans als verrassing uit de hoek wilde komen met zijn eerste echte solo single. Het blijkt een schot in de roos en de populariteit van Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij) breidde zich als een olievlek uit over Nederland: je kon geen kroeg in Nederland binnenkomen of je hoorde Nelis met Wie Denk Je Wel Wie Ik Ben voorbij komen die inmiddels de bijna 10 MILJOEN keer gestreamd is en verguld is met een GOUDEN AWARD!

Na ‘Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben’ brengt Nelis Leeman hits uit als: ‘Bailar, Bailar’, ‘Kleine Vogel’, ‘Jij Was m’n Beste Vriend’, ‘Leugenaar’ en ‘Kleine Vogel’ samen met Ferry de Lits. Nu vond Nelis het weer tijd worden voor iets nieuws. Dit keer samen met Jeffrey Heesen en producer Waylon van der Heijden een swingende meezinger gemaakt met de titel ‘We Dansen In ’t Rond’.

Nieuwste single ‘Een Gitaar In De Nacht’.

Artiest Nelis Leeman kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / huren van artiest Nelis Leeman kunt u rechtstreeks terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl Bel voor prijs / kosten geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: Inclusief M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 1.195,-

Reiskosten:
Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken