Mike Peterson boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

Mike Peterson

Mike Peterson mag zich met enige trots al jaren een van de meest geboekte artiesten van Nederland noemen. Met ontelbare optredens op bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften maar ook in Cafés en in feesttenten heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend.

In 2015 deed Mike Peterson mee met het SBS-programma Bloed Zweet en Tranen waar hij uiteindelijk in de finale een derde plek behaalt. Hierdoor krijgt hij landelijke bekendheid en mag hij vijf avonden schitteren in de Amsterdam Arena tijdens de halftime show van ‘Toppers in Concert’. Ook vraagt Ruth Jacott hem mee op haar ‘Vijf Steden Tour’ waar hij het voorprogramma verzorgt maar ook een prachtig duet met haar in de show ten gehore brengt. Met zijn single ‘Ik Kan Zo Niet Verder’ werd hij genomineerd voor een Buma Award, en de single ‘Altijd Bij Jou Zijn’ die hij in 2016 samen met vriend en collega Yes-R uitbrengt resulteert zelfs in een nummer 1 hit.

Zijn nieuwste single is een duet met Thomas Berge ‘Uit Het Oog Maar Niet Uit Het Hart’.

Een optreden van Mike Peterson staat garant voor een feest der herkenning. Tijdens zijn optreden zingt hij onder andere de volgende nummers:

Blurred lines  – Robin Thicke
Vandaag is van ons – Mike Peterson
I can’t stop the feeling – Justin Timberlake
Ik kan zo niet verder – Mike Peterson
Shape of you – Ed Sheeran
This is what it feels like – Armin van Buuren
Dansen – Mike Peterson
Dance medley met oa:
·      I got a feeling
·      Party rock is in the house tonight
·      Give me everything tonight

 

Artiest Mike Peterson kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Mike Peterson of wilt u andere artiesten boeken: Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl. Bel voor prijs / kosten van artiest Mike Peterson geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 1.795,-
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken