Mike Appelhof

Mike Appelhof

Vanaf het moment dat Mike de finale behaalde van de talentenjacht van Jantjes Verjaardag ging zijn zangcarrière in een stroomversnelling. Dit resulteerde in optredens door het hele land en uiteindelijk in een eigen single. Nu 2 eigen singles verder treedt Mike Appelhof elk weekend op door het hele land en buitenland met een uitgebreid repertoire in de leukste kroegen zoals café Pikketanussie in Amsterdam en het Heineken Café op Gran Canaria. Cafés, bruiloften, business clubs, tentfeesten, niks is voor Mike te gek en weet voor elk gelegenheid het juiste repertoire voor te bereiden. Je kunt dus ook een echte show verwachten met nummers voor jong en oud.

Nieuwste single Mike Appelhof: ‘Mega’. Deze single staat op dit moment in alle gerenommeerde hitlijsten in Nederland én België.

Artiest Mike Appelhof kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / huren van artiest Mike Appelhof kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl. Bel voor prijs / kosten geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten Speciale gage op aanvraag.

Reiskosten:
Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken