Mart Hoogkamer boeken 078-6737733

Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer werd geboren op 5 Mei 1998 te Leiden. En heeft in zijn prille jeugd zijn zangkwaliteit weten te ontwikkelen. Zijn zangtalent ontdekte zijn ouders, vader: Mart Hoogkamer en moeder: Diana Vermeer, al op 6 jarige leeftijd. Mart’s vader is zelf in 1985 kindsterretje geweest.

Na het winnen van een talentenjacht kreeg Mart sr. een platencontract bij: Willem van Kooten en bracht zijn eerste plaatje uit, genaamd: “Trofee”. Hierna heeft Mart sr een cover in gezongen met de titel: “Wij blijven vrienden”.

Nu na zoveel jaar, wil zijn zoon (Mart) hiermee doorgaan en eventueel in nieuw jasje uitbrengen.

Zoals eerder vermeld begon Martje op 6 jarige leeftijd in de huiskamer op de geluidsinstallatie met microfoon van zijn vader en zong op menige verjaardagen en feestjes.

Op 10 jarige leeftijd deed Mart Hoogkamer mee met een talentenjacht, o.b.v. Gordon: “Kinderen Zingen met sterren”. De finale heeft hij gezongen in het Gelredome o.b.v. René Froger, Mart werd hiermee 2de.

Hierna is Mart, meer voor de lol, blijven zingen op feestjes ed. Op 16 jarige leeftijd zong Mart op een verjaardag in een zaaltje. De DJ van deze avond merkte jonge Mart op door zijn intrigerende en gevoelige stemgeluid. De betreffende DJ zag potentie in Mart om met zingen door te gaan. In eerste instantie zag de jonge Mart hier weinig in. Hij liet het gesprek voor wat het was en bleef alleen af en toe zingen op feesten en partijen. Een jaar later gebeurde wederom hetzelfde op een feestje. Mart en Robert raakte weer in gesprek en besloten samen voor Mart’s zangcarrière te gaan.

In deze periode gaf Moeder Diana, Mart op voor het televisieprogramma: “Holland’s got talent”. Ondanks een longontsteking tijdens opnames van de voorronde wist ,de toen nog 17 jarige, Mart hier zich goed doorheen te slaan. Uiteindelijk is Mart in een spannende finale 2de geworden en dat heeft hem zeker geen windeieren gelegd. De nummers die Mart tijdens halve –en hele finale van Willy Alberti zong, uitten bij velen in ontroering.

Zo ook bij de familie Alberti…. Na een persoonlijke ontmoeting, volgde gesprekken en mondde uit in een duet met Willeke Alberti.

Het afgelopen jaar heeft Mart Hoogkamer zoveel positieve energie opgedaan door het zingen dat hij (ondanks dat hij net klaar is met school) zeker weet dat hij door wil breken als: “de nieuwe Volkszanger van Nederland”. In mei 2018 was Mart 1 van de artiesten tijdens de Halftime show van de Toppers in de Amsterdam ArenA. Begin 2019 tekende Mart een platencontract bij NRGY Music.

Nieuwste single: “Mijn Liefste Mama”.

Artiest Mart Hoogkamer kunt u boeken / inhuren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / huren van artiest Mart Hoogkamer kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl Bel voor prijs / kosten geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 1.495,-
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Mart Hoogkamer boeken | huren