Mart Hoogkamer boeken 078-6737733

Mart Hoogkamer

Marts moeder Diana gaf hem op voor het televisieprogramma: “Holland’s got talent”. Ondanks een longontsteking tijdens opnames van de voorronde wist ,de toen nog 17 jarige, Mart hier zich goed doorheen te slaan. Uiteindelijk is Mart in een spannende finale 2de geworden en dat heeft hem zeker geen windeieren gelegd. De nummers die Mart tijdens halve –en hele finale van Willy Alberti zong, uitten bij velen in ontroering.

Zo ook bij de familie Alberti…. Na een persoonlijke ontmoeting, volgde gesprekken en mondde uit in een duet met Willeke Alberti.

De afgelopen jaren heeft Mart Hoogkamer zoveel positieve energie opgedaan door het zingen dat hij zeker weet dat hij “de nieuwe Volkszanger van Nederland” zal worden. In mei 2018 was Mart 1 van de artiesten tijdens de Halftime show van de Toppers in de Amsterdam ArenA. Begin 2019 tekende Mart een platencontract bij NRGY Music.

Zijn single: ‘Ik Ga Zwemmen ( in Bacardi Limon)’ was de zomerhit van 2021!
In augustus 2020 scoorde Mart Hoogkamer een Facebook/ YouTube hit met zijn versie van ‘Unchained Melody’. De single werd spontaan op het strand gefilmd en leverde Mart miljoenen views op.

Nieuwste single Mart Hoogkamer: ‘In Spanje’.

Artiest Mart Hoogkamer kunt u boeken / inhuren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / huren van artiest Mart Hoogkamer kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl Bel voor prijs / kosten geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
Op aanvraag

Reiskosten:
Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken