Marco Kraats

Marco Kraats

Marco Kraats is dé feestzanger in blauw pak die al ruim 10 jaar door het land reist om een feestje te bouwen!
Zo stond hij oa al op Dutch Valley, de Sneekweek, de Nijmeegse Vierdaagse en Go Après Ski. Hij heeft jaren gezongen in de Après Skihut in Rotterdam en treed veel op aan de Spaanse Costa’s en de populaire wintersportbestemmingen in Oostenrijk.

In 2015 had Marco Kraats een grote hit met de feestversie van Claudia de Breij’s hit “Mag ik dan bij jou”. Dit bleek nu een schot in de roos en het liedje al 360.000 keer bekeken op Youtube en ruim 1.200.000 streams op Spotify.
Liedjes als “Melken doe je zo”, “Radler is geen alcohol” en “Ruitenwisser” zijn ook niet meer weg te denken uit de kroegen.

Een optreden van Marco Kraats betekent een dik half uur één grote feestlawine op iedere locatie!
Vanaf het moment dat hij in zijn blauwe pak het podium bestormt, zullen de bekende feesthits en zijn eigen leukste liedjes de revue passeren.
Dit natuurlijk met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks en andere give-aways die hij standaard bij ieder optreden weggeeft!

Gegarandeerd dat Marco Kraats ieder feest binnen 5 minuten los krijgt!

Artiest Marco Kraats kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van de Nederlandstalige zanger Marco Kraats kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten van artiest Marco Kraats geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 1.095,-
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken