Marco Kanters boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

Marco Kanters

Marco Kanters is geboren in Moerdijk en behoort tot de categorie feest artiesten.

Aan het begin van zijn zangcarrière was hij een graag geziene gast bij café De Kwip, in Zevenbergen. Tijdens een karaoke avond pakte hij de microfoon en werden zijn zang kwaliteiten ontdekt.

Met een verjaardagsfeestje hier, een jubileum en een bruiloft daar, gaat het snel voor Marco. Zijn fanclub wordt steeds groter. Met zijn zorgvuldig gekozen Nederlandstalige liedjes zorgt Marco overal waar hij komt voor de juiste stemming.

Als Marco Kanters op het programma staat is een feeststemming gegarandeerd. Marco ontwikkelde, steeds meer, zijn eigen stijl. Hij wil vooral een gewone jongen uit Moerdijk blijven. “Ik zal altijd een echte gezelligheidszanger blijven”, aldus Marco.
Met hits als Toemba, De Mallemolen, en Boem Boem Boem, groeit zijn populariteit, landelijke bekendheid krijgt hij door zijn hits My Little Lady ‘Daar sta je dan” en “Het hoeft niet meer”.

In het voorjaar van 2017 bracht Marco de zomerse hit ‘Oh Oh wat hebben we een lol aan de Costa del Sol’ uit.

Marco zit in 2023 alweer 25 jaar in het artiestenvak. Dit zal niet ongemerkt voorbij gaan. Intussen blijft hij gewoon lekker muziek maken, zijn grote passie.

Nieuwste single ‘Die Kleine Merel’.

Artiest Marco Kanters kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Marco Kanters: Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl.
Bel voor prijs / kosten van artiest Marco Kanters geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties optreden Marco Kanters:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie voor een optreden:
1 x 30 minuten € 995,-
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en de gage voor een optreden van Marco Kanters is excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken