Marco de Hollander RECHTSTREEKS boeken | huren 078-6737733

Marco de Hollander
 

Marco de Hollander

Marco de Hollander is de “Vrolijkste Volkszanger van Nederland” die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Deze Nederlandse zanger met oer Hollands repertoire weet overal waar hij komt het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met nummers als “Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht”, “Samen Met Jou”, “Jij Bent De Leukste” en “Dit Wordt Een Avond” scoorde de uit Ter Aar afkomstige Nederlandstalige zanger leuke hits.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers/ medleys zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop.

Door het hoge meezinggehalte van zijn optreden is Marco de Hollander tevens de perfecte artiest voor senioren en verstandelijk gehandicapten (vraag ons geheel vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden). Bekijk ook Marco’s Senioren Meezing Show.

– Op 14 januari 2018 won Marco de officiële Koos Alberts-award.
– In februari 2018 was Marco te gast in het concert van het Jostiband Orkest in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn.
– In april, mei en juni 2018 was Marco, door het gehele land, gastheer en artiest van Zorginstelling Philadelphia’s talentenjacht ” Philala Muziektalent van het Jaar”. De grote finale vond plaats op 20 juni in de Flint Amersfoort.
– Op 25 mei 2018 gaf Marco de Hollander zijn tweede theaterconcert in een uitverkocht Theater Castellum te Alphen aan den Rijn.
– Ook in 2018 was Marco te zien op de grote podia van Nederland zoals het Dutch Valley Festival, het “Maak De Droom Waar” feest in Utrecht en het Mega Piratenfestijn in het Gelredome te Arnhem.
– Voor 2019 staan er al diverse grote podia in de agenda, waaronder het Mega Piraten Festijn.

Nieuwste single: “Eén En Al Geluk”, Album: “Leef Je Droom”.

Met talloze singles in zijn muziekportefeuille is zanger Marco de Hollander één van de meest geboekte feestartiesten | entertainers van Nederland.

Nederlandstalige feestzanger Marco de Hollander kunt u boeken / inhuren voor een optreden op uw feest, opendeurdagen, oktoberfeest of ander evenement.

Bel voor prijs / kosten van deze Nederlandse zanger geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 595,- (tot 100 personen)
1 x 30 minuten Gage op aanvraag (meer dan 100 personen)
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gage voor een optreden is excl. BTW.

Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl verzorgt de exclusieve boekingen.

Marco de Hollander boeken | inhuren