Marco de Hollander RECHTSTREEKS boeken | huren 078-6737733

Marco de Hollander

Marco de Hollander weet overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer te zorgen.  Met de hits ‘Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht’, ‘Zo Is Het Leven’ en ‘Dit Wordt Een Avond’ stond de zanger in alle gerenommeerde hitlijsten.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers/ medleys zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Na zijn optreden op 14 september 2019 tijdens de RadioNL Zomertour in Ridderkerk kreeg Marco officieel de titel ‘Koning van de Polonaise’.

Door het hoge meezinggehalte van zijn optreden is Marco de Hollander tevens de perfecte artiest voor senioren en verstandelijk gehandicapten. Bekijk ook Marco’s Senioren Meezing Show.

– Marco de Hollander is winnaar van een Buma NL Award 2019 en een Koos Alberts Award 2019.

Stichting Philadelphia Zorg heeft tijdens de Coronacrisis het platform en videokanaal HALLO THUIS gelanceerd. Het is een informatief platform voor cliënten van Philadelphia.
Om iedereen ietwat op te vrolijke in deze sombere tijd, eindigt iedere uitzending met een optreden van Marco de Hollander ‘Zingen met Marco’.
Ook voor de cliënten van Ipse de Bruggen verzorgde Marco op 29 mei een mini concert via de livestream van Ipse de Bruggen TV.
Binnenkort wordt er door de Jostiband een uniek project gelanceerd waar naast Marco ook o.a. Maan, Guus Meeuwis en Gerard Joling aan meewerken.
In 2021 is Marco 1 van de vaste artiesten van het Mega Piraten Festijn.

Single: ‘Kleine Vlinder’. De single is geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar.
Album: ‘De Allerbeste Levensliedjes’.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
Informeer naar mogelijkheden en speciale gage tijdens corona-tijd

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gage voor een optreden is excl. BTW.

Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl verzorgt de exclusieve boekingen.

Meer informatie | boeken