Marco de Hollander RECHTSTREEKS boeken | huren 078-6737733

Marco de Hollander

Marco de Hollander is de “Vrolijkste Volkszanger van Nederland” die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Deze Nederlandse zanger met oer Hollands repertoire weet overal waar hij komt het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met de hits ‘Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht’, ‘Samen Met Jou’ en ‘Dit Wordt Een Avond’ stond de uit Ter Aar afkomstige Nederlandstalige zanger in alle gerenommeerde hitlijsten.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers/ medleys zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Na zijn optreden op 14 september 2019 tijdens de RadioNL Zomertour in Ridderkerk kreeg Marco officieel de titel ‘Koning van de Polonaise’.

Door het hoge meezinggehalte van zijn optreden is Marco de Hollander tevens de perfecte artiest voor senioren en verstandelijk gehandicapten (vraag ons geheel vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden). Bekijk ook Marco’s Senioren Meezing Show.

– Op 14 januari 2018 won Marco de officiële Koos Alberts-award.
– In februari 2018 was Marco te gast in het concert van het Jostiband Orkest in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn.
– In april, mei en juni 2018 was Marco, door het gehele land, gastheer en artiest van Zorginstelling Philadelphia’s talentenjacht ” Philala Muziektalent van het Jaar”. De grote finale vond plaats op 20 juni in de Flint Amersfoort.
– Op 25 mei 2018 gaf Marco de Hollander zijn tweede theaterconcert in een uitverkocht Theater Castellum te Alphen aan den Rijn.
– Ook in 2018 was Marco te zien op de grote podia van Nederland zoals het Dutch Valley Festival, het “Maak De Droom Waar” feest in Utrecht en het Mega Piratenfestijn in het Gelredome te Arnhem.
– In 2019 staan er diverse grote podia in de agenda, waaronder diverse Mega Piraten Festijnen en Dutch Valley Festival.
– Marco de Hollander is winnaar van een Buma NL Award 2019.

Nieuwste single: ‘Jij Bent Aan De Beurt’.
Album: “Leef Je Droom”, Het nieuwe album ‘Dit Ben Ik’ komt uit op 26 oktober 2019.

Met talloze singles in zijn muziekportefeuille is zanger Marco de Hollander één van de meest geboekte feestartiesten | entertainers van Nederland.

Nederlandstalige feestzanger Marco de Hollander kunt u boeken / inhuren voor een optreden op uw feest, opendeurdagen, oktoberfeest of ander evenement.

Bel voor prijs / kosten van deze Nederlandse zanger geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten vanaf € 595,- (privéfeesten)
1 x 30 minuten € 795,- (openbare feesten)
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gage voor een optreden is excl. BTW.

Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl verzorgt de exclusieve boekingen.

Marco de Hollander boeken | inhuren