Lytse Hille boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

Lytse Hille

Wie kent ze niet; ‘Tsjakkiediekkie Boem Boem’ of ‘Ik Kwam Je Tegen’? TOP100-hits van de 38-jarige in Leeuwarden geboren Lytse Hille !! Het is eventjes rustig geweest rond de Friesche zanger maar nu is hij met nieuw plan en behoorlijk afgeslankt terug om zijn publiek te gaan vermaken als; “Professioneel Feestvierder”. Van ieder feest maakt Lytse een ongeëvenaarde fuif en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe single bij getiteld; ‘Die lach van mijn gezicht’!

Deze in Drachten woonachtige zanger kreeg de muziek, zoals dat heet, met de paplepel ingegoten. Al op 9-jarige leeftijd is Lytse in het bezit van een accordeon die hij destijds zelf bij elkaar spaarde. Op school al stond hij te boek als een zeer muzikaal joch en Lytse verdiend later dan ook een aardig zakcentje bij met zijn accordeon. Nog wat later gaat hij ook zingen maar de Fries kiest in eerste instantie toch voor een maatschappelijke carrière. Zeven jaar runt hij zijn eigen café maar nadat hij deze verkocht verscheen in 2007 zijn debuutsingle ‘Ave Maria’. Liedjes als ‘Harlekino’, ‘Geloof, hoop en liefde’, ‘Bloemenmeisje’, ‘Tsjakkiediekkie Boem Boem’, ‘Die Lach Van Mijn Gezicht’ of ‘Ik Kwam Je Tegen’ zijn slechts een fractie van wat Lytse Hille allemaal al heeft opgenomen.

Nieuwste single van Lytse Hille: “Het Worstenlied”.

Artiest Lytse Hille kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Lytse Hille kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten van artiest Lytse Hille geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: M-set en/ of A-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 995,-

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Lytse Hille boeken