Kevin Smit boeken | inhuren via BekendeArtiesten.nl

Kevin Smit

Wat goed is, komt snel. Dat geldt zeker voor Kevin Smit. De zanger uit Hoogeveen was nog maar 16 jaar oud toen hij in 2008 doorbrak met zijn debuutsingle Morgen wordt alles anders, geschreven en geproduceerd door niemand minder dan Edwin van Hoevelaak. Vanaf dat moment nam zijn carrière direct een grote vlucht. Kevin tekende een platencontract bij CNR Entertainment, waar zijn eerste album (Morgen wordt anders) verscheen. Ook werd hij door de TROS benaderd om deel te nemen aan de talentenshow Op weg naar Thialf, waarin Kevin als finalist hoge ogen gooide met de single Ben jij een droom.

Het zingen zit Kevin in het bloed en op het podium is hij in zijn element. Met zijn sympathieke uitstraling en soepele zangtalent maakt hij van elk optreden een groot feest. Dat bleek al tijdens zijn allereerste optredens in zijn woonplaats Hoogeveen, waar hij als onervaren tiener tijdens de jaarlijkse stadsfeesten De Pulledagen voor het eerst een podium betrad. “Ik merkte direct hoe leuk ik optreden vind en dat gevoel is alleen maar sterker geworden. Muziek is emotie, die je kunt overbrengen op andere mensen. Dat directe contact met het publiek tijdens optredens is ontzettend mooi.”

Naast zanger is Kevin Smit radiopresentator bij Radio NL.

Nieuwste single Kevin Smit: “Leef Je Moment”.

Artiest Kevin Smit kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Kevin Smit kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten van artiest Kevin Smit geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 995,00
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Kevin Smit boeken