Kevin Brouwer boeken | inhuren via BekendeArtiesten.nl

Kevin Brouwer

Zijn veelzijdigheid en avontuurlijke instelling maken van Kevin een waardevolle host voor de meest uiteenlopende evenementen. Zo presenteert hij bijvoorbeeld de Society Lunch van Tony Tetro en Barbara Plugge, speciale avonden in Holland Casino maar ook game shows, missverkiezingen, talentenjachten, productpresentaties, sponsoracties, en jeugdspektakels.

Daarnaast is Kevin actief als presentator op televisie. Sinds 2004 werd Kevin gevraagd voor (RTL) programma’s als Puzzeltijd, Zestien Miljoen Winnaars, Lijn4 en DVD Toppers. Later was hij te zien op SBS6 met Tele- en CityTrends. Nu is hij iedere zaterdag- en zondagmiddag te zien op RTL4 met LifestyleXperience met o.a. Anouk van Schie (bekend van de meidengroep KUS) en Jasmine Sendar (Onderweg naar morgen). Daarnaast is hij alweer ruim 2 jaar wekelijks te horen als showbizzdeskundige op Radio10Gold.

Artiest Kevin Brouwer kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Kevin Brouwer kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten van artiest Kevin Brouwer geheel vrijblijvend 078-6737733.

Prijs informatie:
Gage is op aanvraag.

Kevin Brouwer boeken