Jordy van den Boer boeken | huren 078-6737733

Jordy van den Boer

Jordy van den Boer is een jong en veelbelovend talent uit Brabant die met zijn stem en uitstraling bij jong en oud een glimlach op het gezicht tovert. Door zijn enthousiasme in combinatie met zijn eerdere opgedane ervaring als DJ speelt hij tijdens zijn optreden makkelijk en graag in op het publiek.
Hierdoor maakt Jordy van den Boer van ieder optreden één groot feest waarbij hij in een lekker snel tempo bekende Nederlandstalige hits afwisselt met eigen nummers die opvallend moeiteloos mee kunnen in die gezellige gemoedelijke sfeer.

Zijn nieuwste single ‘Ik Wil Jou’.

Afgelopen jaren maakte hij nummers als “Laatste Sirtaki”, “Vraag me niet hoe het kan” e.v.a.. Bij Hart voor Muziek, Toppers van Oranje en Nederland Muziekland is hij een graag geziene gast.

Dit jaar scoort hij met een uitverkocht concert te Boxtel met maar liefst 1750 fans.

SPECIAL: JORDY ZINGT JAN SMIT!

Tijdens optredens worden eigen nummers afgewisseld met de bekende Nederlandstalige hits van o.a. …Jan Smit! De reacties hierop waren, en zijn, zo enorm groot dat Jordy van den Boer  op veler verzoek nu ook te boeken is met de act;  ‘Jordy zingt Jan Smit’!

In deze speciale act zingt Jordy van den Boer – met een bijna griezelig te vergelijken typische Jan Smit stem – alle hits van deze populaire zanger. Feestnummers  als ‘Vrienden voor het leven’,  ‘Als de nacht verdwijnt’ worden afgewisseld met zijn meer gevoelige hits als ‘Laura’ en ‘Naam in de Sterren’.  Alle nummers mee te zingen en in een geweldige spontane sfeer gebracht door Jordy zelf, niet áls Jan maar als Jordy van den Boer!  Succes is bij deze act dan ook geen toeval maar vanzelfsprekend!

Enthousiast, sympathiek, feest: Jordy van den Boer live zien optreden is gegarandeerd genieten!

BekendeArtiesten.nl Bel voor prijs / kosten geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 895,-

Reiskosten:
Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Jordy van den Boer boeken