John de Bever boeken | huren 078-6737733

John de Bever

Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid waarmee hij menigeen raakt. De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet. Zanger John de Bever scoort een landelijke hit met zijn “Jij Krijgt De Lach Niet Van Mijn Gezicht”, op dit moment meer dan 16 miljoen x bekeken op YouTube.
Speciaal voor het WK 2019 vrouwenvoetbal werkte John de Bever samen met Jan Smit, André Rieu en Jack van Gelder mee aan een grootse spaaractie van Blokker.

John de Bever zal te zien zijn in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Tevens is er een realitysoap ‘De Bevers’ van John de Bever en zijn vriend Kees op de televisie. De nieuwe single van John de Bever is een duet met zijn man Kees en Willeke Alberti ‘Reisje Langs De Rijn’.

Deze artiest kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / huren van artiest de Bever kunt u rechtstreeks terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl Bel voor prijs / kosten geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 4.495,-
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken