Johan Veugelers boeken | inhuren via BekendeArtiesten.nl

Johan Veugelers

Johan is al enkele jaren actief in de muziekwereld en heeft in die tijd een aardige CV bij elkaar gesprokkeld. Als drummer zorgde hij voor de nodige beats bij artiesten als Ilse Delange, Paul de Leeuw, Roel Vanvelzen, Caro Emerald en Alain Clark.

In februari 2011 maakt het drumstel plaats voor het accordeon want vanaf dat moment maakt Johan deel uit van het succesvolle accordeon-duo The Sunsets Hiermee scoort hij de ene na de andere nummer 1 hit in België met ondertussen meer dan 140.000 verkochte albums. Ook speelde hij het accordeon in op het album van Frans Bauer en bracht singles uit met o.a. Django Wagner, Frans Bauer en Sam Gooris.

Begin 2014 maakt Johan in België zijn solo-debuut. “Aan alle mooie meiden”, “Vlaamse Nachten”, “Ik was nooit een Casanova”, “Hey jij”. Het zijn stuk per stuk meezingers die we het afgelopen jaar van Johan Veugelers te horen kregen. Met zijn laatste nieuwe single “Hou me vast” durft Johan nu ook gevoelige snaar te raken. Hij heeft al menig feesttenten en festivals op zijn kop gezet met zijn aanstekelijk repertoire van herkenbare meezingers waarbij hij de combinatie met zijn accordeon zoveel mogelijk opzoekt.

Bent u opzoek naar een feestje met interactie, energie en een dosis enthousiasme? Dan mag Johan Veugelers zeker niet ontbreken!

Nieuwste single: “Ga Je Mee”. Nieuw album: ‘Nostalgische Accordeon Toppers’.01

Artiest Johan Veugelers kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Johan Veugelers: Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl.
Bel voor prijs / kosten van artiest Johan Veugelers geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties optreden Johan Veugelers:
Geluid: M-set

Prijs informatie voor een optreden:
1 x 30 minuten Gage: € 795,-
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en de gage voor een optreden van Johan Veugelers is excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken