Jamai boeken | inhuren via BekendeArtiesten.nl

Jamai

De Nederlandse zanger Jamai is wekelijks te zien in The Voice of Holland, waarin hij niet alleen de felbegeerde auditieplekken aan de kandidaten kenbaar maakt, maar tevens tijdens de live shows vanuit de Red Room alle social media bespreekt van deze grootse talentenjacht. Als iemand weet hoe het is om mee te doen aan een talentenjacht op televisie dan weet Jamai het wel. Op 16-jarige leeftijd won hij de allereerste Idols en zijn debuutsingle ‘Step right up’ werd in 2003  meer dan 320.000 keer verkocht.

In 2004 stond Jamai voor het eerst in het theater en speelde hij vervolgens in musicals als Jesus Christ Superstar, Les Misérables, Miss Saigon, The Wiz en Shrek. Als erkenning voor zijn rollen mocht Jamai meerdere John Kraaijkamp Musical Awards in ontvangst nemen.

Op televisie begon de carriere van Jamai bij Jetix, waar hij samen met Nicolette van Dam “Jettix Max” presenteerde. Daarna presenteerde hij onder meer “Ik kom bij je Eten” en tegenwoordig maakt Jamai deel uit van het vaste team van “De Grote Improvisatie Show (met Tijl Beckand en Ruben van der Meer) bij RTL4. Tevens neemt Jamai zo nu en dan plaats op de stoel van “entertainmentdeskundige”, als invaller bij RTL Boulevard.

In 2014 scoorde de zanger twee nummer-1 hits, met zijn vertolking van “Gevallen of Gevlogen” uit The Passion en zijn bewerking van “Wake Me Up” van Avicii. In 2014 en 2015 is Jamai in het theater te zien, samen met Tijl Beckand en Ruben van der Meer in de “Grote Improvisatie Show”. Zingen, presenteren, stemmetjes inspreken; Jamai is een creatieve alleskunner.

De zanger treedt veelvuldig op in het land met zijn spetterende muzikale show. De show van Jamai kenmerkt zich door opzwepende popsongs, waarbij hij zichzelf tevens tijdens enkele nummers begeleidt op keyboard. Jamai brengt originele songs als “Wake me up” van Avicii of “Man in the mirror” van Michael Jackson die hij in een eigen jasje steekt. Uiteraard mag zijn nummer 1 hit “Step right up” niet ontbreken tijdens een optreden.

Artiest Jamai kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van deze artiest kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl

Bel voor prijs / kosten van artiest Jamai geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set en keyboard

Prijs informatie Jamai:
1 x 30 minuten Gage op aanvraag.
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en gage Jamai zijn excl. BTW en BUMA.

Foto Jamai in artiestenoverzicht van Helene Wiesenhaan.

Jamai boeken