Hessel en Ineke boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

Hessel en Ineke

Waar vinden we nog de muzikale gezelligheid van weleer ? Maar dan wel retro en niet te oubollig! Het dansen met elkaar, het meezingen van al die mooie liedjes die dreigen te verdwijnen. Hessel en Ineke een duo met alleen maar bekende liedjes zoals  bijvoorbeeld  “Vrij zijn als een vogel”, “De deur staat altijd open”, maar ook  “Alles in het leven duurt maar even” of “Kleine vogel”,  iedereen kent ze toch?
De sfeer van deze liedjes mag nooit verloren gaan  en wordt je live gebracht door Hessel en Ineke.

Eindelijk een energiek fris duo , wat al deze liedjes in een nieuw modern  jasje,  twee stemming,  in close harmonie met het gezellige publiek ten gehore kan brengen. Ook “De waarheid” van Lucas en Gea en “Jouw blik” van John West en bijvoorbeeld “Adio amore adio” van Jannes staan natuurlijk op het repertoire.

Het maakt Hessel en Ineke niet uit voor hoeveel publiek,  al staan er tien mensen hun handelsmerk is dat zij er toch plezier in hebben. Of het nu kort of avondvullend is Hessel en Ineke nemen  je mee in hun enthousiasme.

De doelstelling is ongedwongen gezelligheid waarbij een ieder niet stil kan blijven zitten voor zowel jong als meerderjarig.

Nieuwste single van Hessel & Ineke: ‘Mijn Geluk Krijg Jij’.

Hessel & Ineke kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van Hessel & Ineke kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl Bel voor prijs / kosten van Hessel & Ineke geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten Gage op aanvraag.
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken