De Havenzangers boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

De Havenzangers

Als oud lid van de Havenzangers weet Willem Mulder als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Daarom startte hij na het uiteenvallen van de Havenzangers het nieuwe feestduo Mulder & Mulder.  De andere Mulder is zijn zoon: Wesley.

De eerste hits van het duo waren “Cheerio” en “Alarmfase Rood“. Deze nummers stonden vele weken in de hitparade en zorgden ervoor dat Mulder & Mulder een plek veroverden in de Nederlandstalige muziek-scene.

Vanaf 2012 gaan Mulder en Mulder samenwerken met platenlabel Berk Music. Achtereenvolgens verschijnen “Ben in de hemel”,  BAM BAM! en Butterfly.

Het zijn drie top nummers die niet alleen feestelijk zijn, maar ook muzikaal zeer goed in elkaar zitten.

In 2013 verschijnt: “In de hemel is geen bier” Een oud nummer van Dorus (Tom Manders) dat in een nieuw, hedendaags jasje is gestoken. De plaat doet het vooral tijdens carnaval enorm goed. In de zomer van hetzelfde jaar verschijnt “Holiday” (zomer, strand en zee).

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud“.

Begin 2015 hebben Mulder & Mulder hun naam omgedoopt in Havenzangers.

Nieuwste single: ‘Mijn Beste Vrienden’.

Havenzangers staat garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning!

Artiest Havenzangers kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / huren van artiest Havenzangers 2.0 kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl

Bel voor prijs / kosten van artiest Havenzangers geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie Havenzangers:
1 x 30 minuten € 1.795,-
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en gage Havenzangers zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken