Harten 10 boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

Harten 10

De aanpak van Harten 10 is authentiek: singletjes op vinyl en veel contact met de piraten en hun fans. Dat heeft geleid tot grote populariteit in de noordoostelijke piratenwereld en een goed gevulde agenda. Vele honderden of zelfs duizenden meezingende fans zijn geen uitzondering bij hun optredens. Allemaal grotendeels onttrokken aan het oog van de media. “We willen dicht bij onze fans en de piraten staan”, vertellen Tineke en Martien over hun aanpak. ” Jannes heeft ons ooit getipt: ‘Als je een avond niets te doen hebt, pak dan je auto, neem een paar singletjes mee, zoek op de FM-band wat piratenzenders in de buurt op en ga er gewoon langs’. En dat hebben we gedaan!”

De voorbereidingen voor de derde plaat zijn in volle gang. Die zal worden uitgebracht door CD Hal Ruinen. We hopen nog veel mooie muziek te maken. Succes kun je niet kopen. Dat is voor tachtig procent gunnen. En blijkbaar gunnen de mensen ons het. Als we de tijd hebben na een optreden gaan we meteen de zaal in of springen we achter de tap om even mee te helpen. We zijn close met ons publiek en dat zal ook altijd zo blijven! Hoe groot we in de toekomst ook mogen worden, ik zie ons nog niet zo heel snel megashows geven. Dan spelen we liever tien keer vaker. Uiteindelijk bereik je zo net zoveel mensen. En je bouwt een veel betere band op met je publiek. Bovendien is het ook nog eens veel gezelliger!”

Tineke zong al vanaf haar jeugd in diverse bands en ging in 2007 solo verder. Martien begon zijn muzikale carrière bij wijze van grap met zijn maat Jan Willem (Kleppie), zelf ook zeer actief in de piratenwereld. In 2009 was Tineke te gast bij een singlepresentatie van ‘Ekkel en Kleppie’. Het klikte met Martien en de twee besloten een single op te nemen. Harten 10 was geboren. Later vloeide daar ook een relatie uit voort. Inmiddels hebben ze (piraten)hits gescoord met nummers als ‘Naar de andere kant’ en ‘Hier klopt mijn hart’.

Nieuwste single Harten 10: “Elke Dag Zomer”.

Nieuwste album Harten 10:  “Bestemming Bekend”.

Artiest Harten 10 kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Harten 10 kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl Bel voor prijs / kosten van artiest Harten 10 geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten Gage op aanvraag
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Harten 10 boeken