Gordon

Gordon

Wie kent hem niet: Gordon

Je houdt van hem of je haat hem. In dat laatste geval misschien meer the man you love to hate. Gezien zijn succesvolle carrière als documentairemaker-horecaondernemer-humorist-columnist-presentator-vrijwilliger-jurylid-programmamaker-relatiedeskundige-entertainer-ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds-spelleider-conceptontwikkelaar-bandleider én hitzanger zijn er aanzienlijk meer mensen die graag naar hem kijken en luisteren dan het omgekeerde. Niet voor niets won Gordon een Zilveren Harp en werd hij met collega Gerard Joling genomineerd voor de Gouden Televizier Ring.
Onder zijn fans bevinden zich ouderen, kinderen, presidenten, tuinmannen, honden en katten, koninginnen, kantoor- klerken, gedetineerden, schrijvers en dichters, positivo’s en zwartkijkers. Ach eigenlijk heeft bijna iedereen wel een zwak voor Gordon: de vijfsterren-BN’er die met één opmerking een landelijke hetze kan ontketenen (en de volgende dag met een witz alles weer weet te sussen).

Artiest Gordon kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest, evenement, ladies night, vrouwen bingo. Voor boekingen / inhuren van de Nederlandse zanger Gordon of wilt u andere artiesten boeken: Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl. Bel voor prijs / kosten van artiest Gordon geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten Gage op aanvraag

Reiskosten:
Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken