Frank van Etten boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

Frank van Etten

Met zijn laatste veel gedraaide hitsingle ‘Huisje op Wielen’, waarvan 26 februari 2018  een remix met Yes-r wordt uitgebracht,  is de populaire volkszanger Frank van Etten definitief terug gekeerd naar zijn roots. 15 jaar geleden kwam zijn carrière in een stroomversnelling dankzij de meezinger ‘Leef Als Een Zigeuner’, welke is uitgegroeid tot een ware klassieker en nog steeds een van de hoogtepunten van zijn huidige optreden is.

Vele succesvolle singles volgden zoals ‘Ik Ben Een Vagabundo’, ‘Jij Bent Niet Meer Die Man Van Toen’ en ‘Ik Sta In Lichterlaaie’.

Afgelopen jaar is Frank’s zevende album, getiteld ‘Zigeunerhart’, verschenen wat zeer succesvol bleek in zowel CD verkoop als in het aantal streams van het album.

De komende maanden zal Frank regelmatig op TV te zien zijn in een zangcompetitie en daardoor volop in de belangstelling staan van zijn fans.

Nieuwste single: “Never Fall In Love Again”.

Artiest Frank van Etten kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Frank van Etten kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten van artiest Frank van Etten geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 1.695,00

Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Frank van Etten boeken | huren