Femke Hengeveld boeken | inhuren via BekendeArtiesten.nl

Femke Hengeveld

Femke Hengeveld is op 12-05-1990 geboren in Zevenaar, en woont nu in Arnhem. Al op heel jonge leeftijd werd duidelijk dat Femke zangeres wilde worden. Haar eerste optreden was op school als 12 jarige, vanaf die tijd was ze verkocht en droomde ze van een mooie podium carrière. Door haar vele optredens op bruiloften en partijen speelde ze zichzelf in de kijker van diverse geïnteresseerde partijen. Ze werd vaak gevraagd voor cover bands maar ook solo volgden er vele optredens. Inmiddels is zij door haar ruime ervaring en allround repertoire snel en overal inzetbaar. Ook wordt Femke veel gevraagd voor koorwerk in studio´s. Op vele cd’s van bekende artiesten is zij als achtergrondzangeres te horen.

Inmiddels heeft Femke Hengeveld een vast team van tekstschrijvers, producers en clipmakers om zich heen verzameld. Met dit vaste team heeft zij ondertussen zes singles uitgebracht. De nummers worden steeds fantastisch ontvangen en zijn landelijk te horen op de radio, en te zien bij diverse muziekprogramma’s op tv. Femke heeft hiermee een eigen sound gecreëerd en het publiek kan dit erg waarderen. Zij zal dan ook samen met haar vaste team blijven werken aan nieuwe singles en bouwen aan haar muzikale carrière.

Nieuwste single: ‘Hey’

Artiest Femke Hengeveld kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Femke Hengeveld kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten van artiest Femke Hengeveld geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 895,-
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken