Dirk Meeldijk boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

Dirk Meeldijk

De Hillegomse volkszanger Dirk Meeldijk scoorde zijn eerste grote hit met “Ik Hou Van Het Leven“. De single stond maandenlang in de hitlijsten en werd grijs gedraaid op regionale radio- en piratenstations. De plaat betekende voor Dirk Meeldijk’s landelijke bekendheid.

De opvolgers “Vier zomers lang” en “Zomer op het plein” bleken wederom van grote kwaliteit te zijn. Evenals “Het hoeft van mij niet meer” , “Jij bekijkt het maar“ en  ”Mijn accordeon” halen moeiteloos de diverse hitlijsten.

In de zomer van 2013 verscheen er wederom een geweldige plaat van Dirk Meeldijk. De oude volksklassieker “Jou herken ik met gesloten ogen” van Eddy Wally wordt op single uitgebracht en maakt iedereen enthousiast. Met deze prachtige vertolking oogst Dirk overal veel lof!

Dirk’s nieuwste single heet: “Om Jou Zal Ik Geen Traan Meer Laten”.

Optredens van Dirk Meeldijk zijn een ware belevenis. Live weet Dirk Meeldijk met louter en alleen eigen repertoire het publiek in zijn ban te krijgen. Omdat Dirk al zoveel hits heeft gehad, gaat dit moeiteloos. Met zijn karakteristieke stemgeluid maakt Dirk diepe indruk op zijn toehoorders.

Artiest Dirk Meeldijk kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Dirk Meeldijk kunt u terecht bij BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten van artiest Dirk Meeldijk geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten Gage op aanvraag.
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Dirk Meeldijk boeken